Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pvpersyt2[No-Hamachi][Pl]

reks100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Reksiu xD

Pośpiesz się bo mi fajnie szło na serwie

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '87.206.7.126' (10060) in D:\Program Files\appserv\www\config.php on line 16

Es konnte keine Verbindung zur Datenbank hergestellt werden.

Fehlermeldung: Can't connect to MySQL server on '87.206.7.126' (10060)

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podziękujmy Neosom które wyrzucały itemki oraz różne inne śmieci,server padł,mój tydzień pracy poszedł na marne... Już wiem dla czego ludzie chcą robić tylko servu na hamachi ;x

[*] Serverowi ...

Opublikowano

to lipa.

ale tak to jest, jak się sprasza 10letnie dzieci na serwer, które tylko zaśmiecać i bić na wolnym potrafią.

moim zdaniem tego typu serwery powinny być robione dla zamkniętej grupy znajomych..

sygnatura200abh8.png
Opublikowano

Trochę się zgadzam z tobą ale trzeba było obserwować i zbanować tych co grali na MH i SH a było ich dużo.

Opublikowano

Glupie neokidy .... server bedzie jeszcze stal czy off 4ever?

Po chu*a komus sh do serva 4fun pod pvp ....

Opublikowano

Ja też bede grał ale lepiej skończmy spamowac xD^^^ 2+2*2 jest słabe każdy wie ile to jest ;p

Aha i proponuje mniejszcze bony bo tak kazdy kazdego ma na hita i granie szamanem jest zbedne bo all ma po 500 absu na magie xD

Hehe kto daje +'sy ?

Opublikowano

...Prawie całą baze odzyskałem,najważniejsza to "player" którą mi się udało odzyskać + kilka zbędnych,nie stety nie udało mi się odzyskać "account","common" oraz "log" ;/ Czyli konta przepadły...

Edit@ Jeżeli ktoś był by zainteresowany przywrócenia servera to prosze na gg: 644665

Opublikowano

Czy konta zostana ??? ja myśle że nie ;p

Lol kto mi + daje jak miałem w sygnie Daj+ coś w tym sstylu to nikt nie dawał ;p ale mi to wisi czy mam -21312341231 czy +564565453 xD

Opublikowano

Server padł przez neokidy które wywalały wszystko co popadnie na ziemie miały z tego podniete i są głupie ..... więc nie tylko tobie reje nie działa

Saper server Ci sie nie podobał to po co się nim tak interesujesz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...