Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z logowaniem

Bombell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

Słuchajcie! Mój problem polega na tym, że gdy próbuję zalogować się do byle jakiego metina (globala również) to po wpisaniu passów, wyświetleniu się komunikatu "logowanie..." okno metina robi się ciemne i przestaje odpowiadać. Mieliście kiedyś podobny problem? Macie jakiś pomysł żeby to naprawić? Tutaj możecie zobaczyć naocznie jak wygląda mój problem: http://bankfotek.pl/image/1839600

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Niestety, nic nie pomogło.

Grafika: GeForce GT 240 1GB

4GB RAM

Windows 7

Procek: 2x Prentium® Dual-Core CPU E5500 2.80GHz

userbarwb.png

Opublikowano

Przeinstaluj metina na inny dysk do tego sprawdź czy masz visual c ++ i net.framework 3.5/4

Opublikowano

Posiadam oba programy, a niestety nie mogę zainstalować metina na innym dysku, bo mam tylko jedną partycję :(

userbarwb.png

Opublikowano

Posiadam oba programy, a niestety nie mogę zainstalować metina na innym dysku, bo mam tylko jedną partycję :(

To zainstaluj go na pendrive ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Najpierw format kompa, potem instalacja metina od nowa, wyłacz antywirus (u mnie zawsze on sieje zamieszanie), uruchom metka i w opcjach zmień grafike na mniejsze okno i powinno wszystko działać jak należy. Parametry kompa nei są złe powinno po tym ładnie śmigać.

pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...