Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poważny problem cs go ping

lolq123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam od jakiegos czasu mam ping w cs;go 250 staly , i to sie tylko dzieje na meczach turniejowych , na normlanych mam 60/20 , nie szuka mi serverow w wyszukiwarce , nie szuka kolegą gier turniejowych jak jestem z nimi w poczekalni. 

Ten problem nastal mi pare dni temu myslalem ze samo to przejdzie , ale juz tydzien i nic dalej to samo , dzownilem do mojej sieci internetowej , 

i spytalem czy przypadkiem nie poblokowali mi jakis portow , on powiedzial ze oni nic takiego nie robią i nic nie zmieniaja , 

Wszystko bylo dobrze a tutaj nagle takie cos sie stalo z dnia na dzien 250 pingu w turniejowych i brak listy serverow . 

Z Góry dziekuje i prosze o pomoc..

Opublikowano

4mb , niemam limitu internetu, jak pisalem wczesniej wszystko chodzilo jak trzeba 

Wiesz , na internet działa wiele współczynników.

Najlepszym sposobem jest skontaktowanie się z dostawcą internetowym :).

Opublikowano

Pisalem ze dzwonilem i spytalem go czy nie poblokowali mi czegos , to on powiedzial ze oni niczego nie blokują wszystko jest tak jak jest, 

Wiesz ja to tylko mam w cs;go taki problem bo tak w innych grach np w lolu mam dobry ping internet normalnie chodzi , tylko w cs:go jak gram turniejowe i takie mam problemy 

Opublikowano

Wiesz , na internet działa wiele współczynników.

Najlepszym sposobem jest skontaktowanie się z dostawcą internetowym :).

Dzwonił .

Jeżeli dzieje ci się takie coś w cysie to najlepiej reinstal / spójność plików bądź ustaw w ustawieniach max ping 80 ( Może ci szuka serwerów bardzo oddalonych )

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Dzwonił .

Jeżeli dzieje ci się takie coś w cysie to najlepiej reinstal / spójność plików bądź ustaw w ustawieniach max ping 80 ( Może ci szuka serwerów bardzo oddalonych )

zrobilem reinstal wszystko od nowa wgralem cs;go i steama i nic dalej , spojnosc tak samo robilem i dalej nic , z pinigiem tez robilem ustawialem na 80/300 i dalej nic ..

Opublikowano

w grze w głównym menu włącz konsole i wpisz mm_dedicated_search_maxping [ping]

robilem tak juz , nie wiem co mogło tak nagle sie stac ...

Opublikowano

re , pisze mi taki bląd w konsoli 

Error: Localization key value exceeds MAX_LOCALIZED_CHARS. Problem key: SFUI_HowToPlay_TacticsContents

Failed to load gamerulescvars.txt, game rules cvars might not be reported to management tools.

Error getting avatar image: playerID(76561198051171317), iIndex(65535)

takie bledy mi wyskakuja jak wlaczam gre 
Opublikowano

re , pisze mi taki bląd w konsoli 

Error: Localization key value exceeds MAX_LOCALIZED_CHARS. Problem key: SFUI_HowToPlay_TacticsContents

Failed to load gamerulescvars.txt, game rules cvars might not be reported to management tools.

Error getting avatar image: playerID(76561198051171317), iIndex(65535)

takie bledy mi wyskakuja jak wlaczam gre 

Sprawdź spójność plików gry, ew reinstall ;)

Opublikowano

re, dzisaj gralem truniejowego i dodaje mi do gry japonczykow , czyli jakbym mial jakies servery zmienione ?  oczywscie staly ping 250

Opublikowano

Mam ten sam problem, zaczęło mi się w środę (7.01), wcześniej też tak miałem, niestety żadnego rozwiązania nie znalazłem ;/. Jedynie mogłem czekać. Nawet support mi nie pomógł ;/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...