Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teraz do diamentu? - Platyna V

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ten temat ma na celu pokazanie nam, żeeeee... ?

Że samemu te gówna z golda da się wycarrować bo jak widzę tematy "jak wyjść z golda/silvera" to aż sraczka mnie bierze.

//zmieniłem nazwę tematu żeby nikt się nie dowalił :P

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Że samemu te gówna z golda da się wycarrować bo jak widzę tematy "jak wyjść z golda/silvera" to aż sraczka mnie bierze.

//zmieniłem nazwę tematu żeby nikt się nie dowalił :P

WSZYSTKO SIĘ K***A DA! No chyba, że ktoś nie potrafi zabić brąza i pomyśleć jak wygrać to inna sprawa. 

Opublikowano

WSZYSTKO SIĘ K***A DA! No chyba, że ktoś nie potrafi zabić brąza i pomyśleć jak wygrać to inna sprawa. 

Po prostu trzeba mówić innym z teamu co mają robić i pingować - 90% wygranej już masz a nie robić flame jak ktoś się wypierdoli na first bloodzie

Opublikowano

Chociaż to, że top to 10% wygranej gry to się nie zgodzę. Przychodzi Irelka dajmy na to 5/0 albo 8/0 możliwe, że i nawet 10/0 z topa

i robi sieczkę na innych liniach. Ułatwia to egzystencję wszystkim innym liniom jak i również junglerowi :)

Polecam wszystkim bólduperom z brązu :D

Opublikowano

Chociaż to, że top to 10% wygranej gry to się nie zgodzę. Przychodzi Irelka dajmy na to 5/0 albo 8/0 możliwe, że i nawet 10/0 z topa

i robi sieczkę na innych liniach. Ułatwia to egzystencję wszystkim innym liniom jak i również junglerowi :)

Polecam wszystkim bólduperom z brązu :D

Właśnie dlatego daje bana w każdej grze jak jestem first pickiem na irelke lub jaxa xD

Opublikowano

Właśnie dlatego daje bana w każdej grze jak jestem first pickiem na irelke lub jaxa xD

W wyższych dywizjach raczej nie mają problemu z takimi champami. Chociaż pasywka irelki może napsuć planów :)

Opublikowano

W wyższych dywizjach raczej nie mają problemu z takimi champami. Chociaż pasywka irelki może napsuć planów :)

Ja bardzo rzadko gram top lane a jak już to mid/adc bo łatwiej mi się gra. Więc taka irelka to hard do powstrzymania jak wróci z topa 7/0

Opublikowano

satysfakcjonuje Cie granie na czitach i chwalenie się osiągnięciami na forum?

powodzenia w dalszych grach, w platynie bywa ciężko ;)

Opublikowano

satysfakcjonuje Cie granie na czitach i chwalenie się osiągnięciami na forum?

powodzenia w dalszych grach, w platynie bywa ciężko ;)

Mmr trzeba poprawiać ale też lubie takie bóle tyłka :D

Ja np takim jak ty nie muszę się chwalić bo kim niby jesteś dla mnie? xD mogę zamknąć temat i mieć wyjebane bo gówna zawsze będą się żreć. A platyna to gówno a nie liga tam sie przegrać nie da jak w twoim teamie myślą.

zamkne bo zaraz wlecą do tematu to aż się k***a nie opamiętam :F

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...