Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec mam taki problem... w sumie.... uniemozliwiajacy gre -.- Zrobilem postac, wszystko cacy, wbilem expie expie ale mowie, trza by pojsc do samarkand... Noi tu jest problem. Gdy robie tp do samar, to ledwo generuje sie obraz, z czego postac np jeszcze nie jest wygenerowana i dostaje kicka. Doslownie 2 sek po tp. A potem niemoge nawet wbic na chara... Bo tak samo, 2s po wbiciu, postac jeszcze nie wygenerowana, kick i tak w nieskonczonosc. Kompa mam dosyc dobrego, 2gb ramu, 2x3ghz procek, ati radeon, stery dosyc nowe, Poza tym, 2 dni temu wbilem na zapchane Aege na isro, i latalem bez problemu po hotan i wszystkim, na najwyzszej grafie, bez zadnych kickow , bez niczego, zreszta zawsze tak mialem. O co wiec chodzi? btw, na csro probowalem zmniejszyc opcje na najmniejsze ale dalej to samo, wiec to chyba nie to. Zreszta nawet to nie wyglada tak jakby komp nie wytrzymywal. Raczej jak jakis bug, zawsze jest tak samo, nic sie nie wygeneruje oprocz tam ziemii i jakiegos budynku i tego tla od napisu Samarkand, kick... teraz nawet na chara niemoge wbic. Robilem inne chary , dalej to samo

Tommy Emmanuel is my master !!!!!! Best guitarist. Just watch that: :D

Opublikowano

Wlasnie problem tkwi w tym, ze jezeli powiedzmy przeinstaluje silka, wiec jest oryginalne media pk2, zalacze patcha 157-159 i wlaczam lunchera, to nic sie nie dzieje. Nie wyswietla sie wogole START. Gdy wlaczam przez loadera tez nic sie nie dzieje. Dopiero jak wrzuce to media pk2 to wlacza sie update i pokazuje start. No ale wtedy mam problem o ktorym pisalem powyzej.... No kicha masakryczna, niewiem zupelnie o co w tym chodzi.. Jesli ktos moglby pomoc...

Opublikowano

Wlasnie problem tkwi w tym, ze jezeli powiedzmy przeinstaluje silka, wiec jest oryginalne media pk2, zalacze patcha 157-159 i wlaczam lunchera, to nic sie nie dzieje. Nie wyswietla sie wogole START. Gdy wlaczam przez loadera tez nic sie nie dzieje. Dopiero jak wrzuce to media pk2 to wlacza sie update i pokazuje start. No ale wtedy mam problem o ktorym pisalem powyzej.... No kicha masakryczna, niewiem zupelnie o co w tym chodzi.. Jesli ktos moglby pomoc...

Spróbuj pobrać wersję 1.160, być może przy patchowaniu coś się dzieję z plikami.

Opublikowano

Wersje 1.60 patcha, czy 1.60 clienta, bo niewiem o co ci chodzi ;P? Jezeli patcha, to skad, bo wydawalo mi sie ze najnowszy jaki widzialem to 1.57-1.59

Opublikowano

No, sciagnalem wersje clienta 1.60 i dziala piknie :) dzieki za pomoc nuclear :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...