Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yang Bug ?

PaFFci0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram na Ghwww s2 ktoś pisał , że jest tu yang bug ze zwojami ale kiedy kupuje i sellam je dostaje 20k :/ Mam moda kamera więc nie wiem w czym problem

Opublikowano

Bug, jago, ze "Bug" Nie istnieje, poprostu admin zmienił cenę sprzedaży danego itemu. To, że masz mod kramera, nie robi róznicy. Jeżeli sprzedajesz za taką cenę to znaczy, że wszystko jest ok i, że "Bugu" nie ma.

Ewentualnie możesz rozdzielic zwoje na pojedynczy i w tedy sprzedac (jeżeli chodzi o zwoje egzo)

A jeżeli chodzi o swój błogo, to jak nie "działa" tobie, to znaczy, ze i każdemu nie działa. Poprostu swykła plotka :))

Ps: W poście jest troche błędów ale nei chce mi się poprawiac :)

Jak pomogłem daj + albo 5 :))!

Żegnam! :D

Zrób test dla zabawy! Sprawdź jaką masz głowę do picia! Wejdź na: Test piwosza v2.

Opublikowano

Był kiedyś , może ja Ci mówiłem na tym serwie :P Ten co Ci eq oddawał może znasz ;p ? Kiedyś kupowałeś ametysty za 200k a sellaleś za 4kk , a teraz jest ale przez mod kamera : Kupujesz zwój powrotu i sellasz;p

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Wystarczy autokliker i mozesz zwoje sprzedawać

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Jak dostajesz 20k to juz jest bug , bug nie zawsze polega na tym ze w pare minut masz 2kkk . Wystarczy troche czasu lub jakis autokliker ( ^^ ) lub cos w stylu taskera .

Opublikowano

Dokładnie , jak tak na xlascie zarabiałem :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie wie jak używać takich bugów i ma mod kamera to piszcie z chęcią pomogę

GG; 9689876

DAJ 1 NIE BĄDŹ ŻYDEM ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...