Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Teeylow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

* REKLAMA *

* REKLAMA *

* REKLAMA *

* REKLAMA *

* REKLAMA *

* REKLAMA *

* REKLAMA *

* REKLAMA *

* REKLAMA *

* REKLAMA *

* REKLAMA *

* REKLAMA *

* REKLAMA *

* REKLAMA *

* REKLAMA *

85840e.png

c207d3.png

Witam, ja jestem Teeylow ! A to są moje skrypty, dopiero się uczę pisać skryptów to są moje pierwsze skrypty, więc proszę bardzo nie hejtować.

=---------------------------------------------------------------------------------------------------------------=

Nazwa: KillMessages

Opis: Wiadomość po zabiciu osoby. Player zabił player.

Pobierz:

http://pastebin.com/u70scMaA

=---------------------------------------------------------------------------------------------------------------=

Nazwa: TeeyJoin

Opis: Wiadomość po wejściu na serwer.

Pobierz:

http://pastebin.com/zsi4tvn1

Nazwa: AntyCommandPL

Opis: Blokuje komendy /pl /? /plugins /help itp.

Pobierz:

http://pastebin.com/r4YaLLgM

Nazwa: SaveMap

Opis: Zapisuje świat

Pobierz:

http://pastebin.com/2UyydcH1

Nazwa: TeeyClear

Opis: Usuwa itemy z ziemi automatycznie.

Pobierz:

http://pastebin.com/m8jph8Ev

Skrypty zostały napisane przezemnie na 110%. Miłego używania.

Wkrótce więcej skryptów!

Opublikowano

Te skrypty można napisać w 5 sekund, jest ich w chu*j na necie. 2/12

Nie pozdrawiam

A to są moje skrypty, dopiero się uczę pisać skryptów to są moje pierwsze skrypty, więc proszę bardzo nie hejtować.

Na pozdro to ty nie zaslugujesz. Skrypty okey ale proponuje ci zebys przeniósł sie na pluginy. 

Opublikowano

Mogą być, ale ja to wszystko bym złączył razem.

Ogólnie dobrze. Lepiej jakbyś się przerzucił na pluginy.

4462514400953061278225.png

Opublikowano

Te skrypty można napisać w 5 sekund, jest ich w chu*j na necie. 2/12

Nie pozdrawiam

To napisz, widziałem twój temat w którym miałeś problem z 5 linijkowym kodem i również nie pozdrawiam.

Doceniam twoje @1361622928-U485574.pngTeeylow dobre chęci, + nie dam (bieda) ale staraj się dalej :)

reklama.png

Opublikowano

Mi się podoba mimo iż bawię się raczej w Metin2 też tak zaczynałem, chłopak oczekuję od Was opinii i rad a nie bezsensownego hejtowania go :)

Przydały mi się ! 

Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów w tworzeniu swoich prac !

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

Linki zostały naprawione.

Dziękuje wszystkim za lajki i rady.

Lecz na plugin to chyba jeszcze za wcześnie.

Opublikowano

Człowieku nie marnuj życia. Przerzuć się na JAVA + BUKKIT API :)

Dobrze gadasz. Ja sam zaczynałem od skryptów, ale co mi po tym? Wczoraj napisałem własny skrypt na ranking + kilka innych rzeczy. Aktualnie ma 392 linijki kodu, a mam w planach ponad 600. I co mi po tym? Nic. Java lepsza. Niedawno chciałem się przesiąść na jave i wiesz co ci powiem? Mam z tym cholerne trudności i mało z tego rozumiem (może ktoś z forum by mi pomógł :) ), więc PRZESIADAJ SIĘ NA JAVE BO POTEM BĘDZIE JUŻ ZA PÓŹNO!

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie fajnie że się uczysz, ale nawet nie muszę wgrywać skryptów na serwer by pokazać gdzie jest błąd :)

command /bukkit:help:
    trigger:
        message "&cNie masz uprawinien""
command /bukkit:plugin:
    trigger:

dałeś o jeden cudzysłów za dużo :)

I lepiej takich skryptów nie wrzucać na MPC bo jak widzisz hejty hejty i hejty. Porządnych ludzi na tym forum jest może z ~10-20% reszta to daj i shejtuje bo myśli że jest fajny. ja udostępniam lepszes krypty już pluginy powoli i co patrzę - hejt 'Bo ja takie coś napiszę w 5 sekund' no to daj challange accept i napisz to w 5 sekund a nie piszesz ze ty takie cos bys zrobił chłopak się uczy i dobrze robi, myślę że On będzie się znajdował w tych 20% bo chociaż się stara i robi coś na rzecz MPC

//P.S Wszystkich hejterów zapraszam do działu jakim jest 'Kosz' tam możecie hejtować i hejtować

@D4n100 ja skrypty umiem bardzo dobrze i jakoś nie mam trudności w Javie i radzę sobie, bo chcę i lubię, jak chce to się nauczy nic trudnego, gorzej jak on chce tak mozolnie bo tego ludzie potrzebują ale w głębi serca tego nie chce robić.

(Jak coś jeszcze będę miał do powiedzienia zedytuję ten post)

Pozdrawiam Knugi i pozostawiam + na motywację :)

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Opublikowano

Skoro jesteś świeżakiem po stronie skryptów , zachowam pochopną opinie dla siebie , takowych rzeczy jest co prawda pełno ,ale autorskiego nigdy za wiele ;)

XUQQ6QZ.png

Opublikowano

Bardzo przydatne skrypty (sarkazm). Po jakiego uja udostępniać tak łatwe skrypty do napisania co użytkownik bez zapoznawania się wiekszego z skryptem by wiedział jak to napisać... wystarczyła by mu wiedza jak tabować w sk i pod. angielski (5 latek jest w stanie takie sk napisać) Według mnie skrypty bez sensu 2/10 [Ta 2 to dla pocieszenia]

Opublikowano

Moim zdaniem skrypty na pewno komuś się przydadzą, raczej na mniejsze serwery ;)
Bo te większe już pewnie mają autorskie pluginyy..

Opublikowano

Wszystko pięknie ładnie fajnie że się uczysz, ale nawet nie muszę wgrywać skryptów na serwer by pokazać gdzie jest błąd :)

command /bukkit:help:
    trigger:
command /bukkit:plugin:
    trigger:

dałeś o jeden cudzysłów za dużo :)

I lepiej takich skryptów nie wrzucać na MPC bo jak widzisz hejty hejty i hejty. Porządnych ludzi na tym forum jest może z ~10-20% reszta to daj i shejtuje bo myśli że jest fajny. ja udostępniam lepszes krypty już pluginy powoli i co patrzę - hejt 'Bo ja takie coś napiszę w 5 sekund' no to daj challange accept i napisz to w 5 sekund a nie piszesz ze ty takie cos bys zrobił chłopak się uczy i dobrze robi, myślę że On będzie się znajdował w tych 20% bo chociaż się stara i robi coś na rzecz MPC

//P.S Wszystkich hejterów zapraszam do działu jakim jest 'Kosz' tam możecie hejtować i hejtować

@D4n100 ja skrypty umiem bardzo dobrze i jakoś nie mam trudności w Javie i radzę sobie, bo chcę i lubię, jak chce to się nauczy nic trudnego, gorzej jak on chce tak mozolnie bo tego ludzie potrzebują ale w głębi serca tego nie chce robić.

(Jak coś jeszcze będę miał do powiedzienia zedytuję ten post)

Pozdrawiam Knugi i pozostawiam + na motywację :)

AHAHHAHAH XDDDDDDDDDDDD

Pseudo programista skript & bukkit api (nie javy tylko bukkita)

@topic

AntiCommandPL z latwoscia mozna zobaczyc liste pluginow nawet z tym czyms.

Wstydzisz sie skripta XDD? To go nie uzywaj.

TeeyClear - remove items 99999 XDDDDDDDDDDDDDD

Nie mam essentiala, co teraz zrobie?

KillMessages - 2 razy wiadomosc, ze ktos zginal? Ciekawe

Opublikowano

Nie będę krytykował za to że to skrypty

Choć to największy minus

Skrypty żadna rewelacją, są lepsze pluginy na wykonywanie właśnie tych czynności. Pełno jest takich skryptów na MPC. Nie daje ani like ani nie polecam!

PS. Oprawa graficzna też straszna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...