Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która M'ka lepsza

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey jak wszyscy wiemy po aktualizacji M4A1-S jest droższe i mam takie pytanie czy ona dostała nerfa?Czy warto nadal grać tą bronią?Zwracam sie z zapytaniem ponieważ to był mój main i teraz nie wiem czy nie zmienić na M4A4

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Nie zmieniaj , nie dostała nerfa nic w tym stylu przynajmniej w moich odczuciach.

Poza tym co to za logika, wydaje mi się że specjalnie zwiększyli cene tej broni bo jest lepsza.

Warto grać nią, main'uj ją dalej a będzie Ci dane !

Opublikowano

Ja wolę M4A1, celniejsza i większy DMG robi, chodź sporo też zależy od miejsca, które trzymasz w CT. Jeśli np. stoisz na de_dust2 na B przy wyjściu z tunelu, to M4A4 będzie lepsza do zatrzymania rushu terrorystów, ale jak staniesz na daleko na platformie to wolałbym grać z M4A1, mimo mniejszego magazynka.­

lol ja nie mialem aktualizacji o_O

­Musiałeś mieć. Mowa o patchu, który zmienił cenę z $2900 na $3100.
Opublikowano

Obie są dobre, jeźeli umiesz ładne dyńki strzelać to wybierz m4a1-s xD zwykłe m4a1 ma więcej dmg i łatwiej mi ją opanować :p

Opublikowano

Powiem tak

M4a1-s 3100 - Mniejszy magazynek / Większe dmg na daleko / Mniejszy rozrzut niż m4a4

M4A4 3100 - Większy magazynek / Lepsza w mniejszych odległościach / Większy rozrzut .

Ja bym dalej grał m4a1-s

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

aha to tamta aktualizacja myslame ze na dniach wyszala jakas a ja jechalem na nie zaakutalizowanych hackah bo nie wiedzialem ze aktualneli steam

s-08-13-564289.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...