Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] Jak kopiować itemki?

cinek9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Ty pewnie umiesz Przemku co  :D 

Nikt ci takiej rzeczy nie zdradzi gdyż za duże ryzyko że zaczną przeglądać inne konta w poszukiwaniach dubb itemów 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Da się ale trzeba umieć :D

A Ty pewnie umiesz Przemku co :D

Takie wypowiedzi na PW...

Jeżeli chodzi o kopiowanie, to o ile kojarzę, choć nie jestem pewien, to chwilkę przed crashem wyrzuca się itemki, przenosi na inną postać, a już po wszystkim powinny być podwojone.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Kamilku nigdy mi nie było to potrzebne, nauczcie się grać :)

hahaha przemek smieszny jestes, jak ktos nie umie grac to tylko Ty... Nie siedz tyle przed komputerem, bo Ci do konca te wlosy wypadna 

Opublikowano

hahaha przemek smieszny jestes, jak ktos nie umie grac to tylko Ty... Nie siedz tyle przed komputerem, bo Ci do konca te wlosy wypadna 

A co ty jakiś adwokat Tyle znam Przemka i wiem że umie grać :) 

cinek zostaw te kopiowanie łatwiej na bug cashu zarobić 

Opublikowano

A co ty jakiś adwokat Tyle znam Przemka i wiem że umie grać :)

cinek zostaw te kopiowanie łatwiej na bug cashu zarobić 

widocznie go nie znasz...to po co wypowiadasz?...umie grac? jedynie co potrafi to szukac po forach hakow, bo bez tego jest nikim.

Opublikowano

Hmmmm ja przynajmniej pokazałem swoją fotkę... A ty weź się umyj boś paskudna. 

widocznie go nie znasz...to po co wypowiadasz?...umie grac? jedynie co potrafi to szukac po forach hakow, bo bez tego jest nikim.

A ty co tutaj robisz?? Też szukasz haków tutaj, to też jesteś nikim??!!! I jesteś tak nieudolna, że nie możesz znaleźć haków dobrych, bo za te co miałaś to dostałaś bana Stokrotko :D

Opublikowano

Płakać nie będę bo nie mam powodu to, że mam duże zakola to nie znaczy, że łysieję, jesteś aż tak dużą idiotką i nie widziałaś w realu nigdy nikogo z zakolami? Hum...sory zapomniałem...w lc nie ma takiej postaci :D

• Aive zmienił(a) tytuł na [Last Chaos] Jak kopiować itemki?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...