Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec z SKINYZASMS'y ?

SzaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Był już ten filmik przedstawiony w momencie kiedy wyszedł. Jak strona dalej będzie działać to zawsze znajdą się ludzie, którzy się nabiorą.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Może wkońcu zamknie ten sklep bo i tak już prawie nikt nie kupuje nawet widziałem błędy na stronie lub jej usuwanie .

W sumie dobrze krzema jak widać to zwykły złodziej 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Jak zauważyłem krzema usuną filmy czyżby przyznanie się do winy ? 

Do tego mysql na stronie nie działa :D 

Opublikowano

Lel, znałem Krzemę kiedyś już wtedy był taki skurwiel, na tej swojej niby stronie robił jakieś grupy z betami za klucze, jechał ludzi na tym i podawał te same co na fp, kantował na trejdy itp. Dobrze, że ten cały jego syf upada :p

Opublikowano

ale to chyba normalne że tego typu strony próbują naciągać ludzi na HAJSY 

Opublikowano

Poczytalibyście troche na fb co on pisze  k***a a nie człowieka jechali na forach . Ten con wszystko zmanipulował ..

zmanipulował bo umie robić grafike? bo dużo osób go poleca w tej sprawie? śmiechłem z ciebie. żegnam 

­

Opublikowano

ale to chyba normalne że tego typu strony próbują naciągać ludzi na HAJSY 

To nie powinno być normalne ale realia tego biznesu.

Opublikowano

Myślę, że Krzema po prostu zmieni  nazwę sklepu i nick po czym otworzy nowy sklep i nadal będzie okradał ludzi ;/

Opublikowano

Myślę, że Krzema po prostu zmieni  nazwę sklepu i nick po czym otworzy nowy sklep i nadal będzie okradał ludzi ;/

No też tak myślę ale nie wiem.

Opublikowano

Jakie fake'i?

Ja normalnie kupywałem przez sms skiny ( tanie, ale miałem dużo hajsu na telefonie to czemu by nie sprobowac :P)

Nie mówcie że 80% z tego to fake, to że jakiś 1 debil okradał to nie znaczy że wszyscy okradali na tego typu stronach xDD

Opublikowano

Jakie fake'i?

Ja normalnie kupywałem przez sms skiny ( tanie, ale miałem dużo hajsu na telefonie to czemu by nie sprobowac :P)

Nie mówcie że 80% z tego to fake, to że jakiś 1 debil okradał to nie znaczy że wszyscy okradali na tego typu stronach xDD

Ja nie mówię o tym "krzemie". Nie kupywałem u niego ani razu ale mówie o aukcjach na allegro czy niektóre strony(Nie będę reklamował)

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...