Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug/błąd z kopaniem żył ! Tortuga metin2.pl !

xTor3nTxMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faktycznie, również widywałem takie sytuacje gdzie postać stała a drop leciał normalnie, ale ten bug występuje już bardzo długo i jakoś ciężko mi uwierzyć w te bany a nawet jeśli je dostał to teraz ma prawo starać się o unbana.

Opublikowano

Faktycznie, również widywałem takie sytuacje gdzie postać stała a drop leciał normalnie, ale ten bug występuje już bardzo długo i jakoś ciężko mi uwierzyć w te bany a nawet jeśli je dostał to teraz ma prawo starać się o unbana.

Film nagrywany przezemnie i to ja dostałem te bany :/ 

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Film nagrywany przezemnie i to ja dostałem te bany :/ 

Jaki powód był podany ? oczywistą sprawą jest, że możesz a nawet musisz się starać o unbana i przedstaw im powyższy filmik. 

Opublikowano

Do supportu z tym pisz, wyślij im ten filmik, albo skróć trochę go i jeszcze ss walnij dwóch okienek jednocześnie!

Ban za bug, który nic nie powoduje? Wow.

Opublikowano

Powinni cię odbanować, masz dowód, więc spokojnie ;d

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

O Jezusie widac ze pl sie skonczyl juz dawno, administracja zerowe pojecie o grze. Na sg ten bug wystepuje ciagle i podczas eventu gdzie caly server farmi rudy GM nie ma zadnego problemu, poprostu gra i wie co sie dzieje, jakie bugi itd. A na plu pewnie w zyciu nie kopali...

Opublikowano

Ten ''bug'' nic nie daje.Po prostu nie widać animacji kopania.Pisz do supportu o unbana.

You could be the corpse and I could be the killer
If I could be the devil, you could be the sinner
You could be the drugs and I could be the dealer
Everything you say is like music to my ears

Opublikowano

O Jezusie widac ze pl sie skonczyl juz dawno, administracja zerowe pojecie o grze. Na sg ten bug wystepuje ciagle i podczas eventu gdzie caly server farmi rudy GM nie ma zadnego problemu, poprostu gra i wie co sie dzieje, jakie bugi itd. A na plu pewnie w zyciu nie kopali...

Wiesz...

Najprawdopodoniej, gdyby admini z Polski mieli dostęp i możliwości edycji, to gra/serwer wyglądał by inaczej.

Metin2sg chyba jest pod wodzą innego właściciela, więc jest ustalone 10ku do g1, kamień magii daje wartość magicznego ataku, a na .pl lub .de daje

te śmiszne bonusy max pe xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...