Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd Exp Bot S11,S11,S13,S16....

BejbeComeToMe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie działa na każdym serwie .Wam też powinien działać.

Masz XP + all net frameworki? Mi też działa, a np u Andrzeja na win 7 nie tyka ;/

Narazie dochodzimy do tego co różni te dwa systemy...

Jeszcze nie wiemy jak jest z windows vista.

Moze ma ktos i moglby powiedziec?

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Mam windows vistę jeśli chcecie coś dokladniejszego piszcie na GG:22522247

Jestem teraz na kompie na którym nie mam GG ...

Mógłbyś napisać na jakich serwerach nie działa bot? S11, S13, S16 jeszcze jakieś?

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Tylko te

Ok dzięki. To się nam sprzyda. + dla Ciebie

Opublikowano

Moge wam jakos pomoc byc jakims testerem czy cos?

Z tym to już nie do mnie tylko do Andrzeja ;)

Opublikowano

Ludzie jak na razie sytuacja wygląda tak:

Na windows XP z Frameworkiem 2 (tylko tym) bot działa na kazdym serwerze.

Na windows 7 nie działa choćbyś zainstalował chuj wie co, że się tak wyrażę.

Dochodzimy do tego co i jak. Jak na razie posiadacze Win7 mogą zapomnieć o graniu na niektórych serwerach.

@BejbeComeToMe - betatysty już zamknięte (nabór) trzeba było się zgłaszać ;)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Ludzie jak na razie sytuacja wygląda tak:

Na windows XP z Frameworkiem 2 (tylko tym) bot działa na kazdym serwerze.

Na windows 7 nie działa choćbyś zainstalował chuj wie co, że się tak wyrażę.

Dochodzimy do tego co i jak. Jak na razie posiadacze Win7 mogą zapomnieć o graniu na niektórych serwerach.

@BejbeComeToMe - betatysty już zamknięte (nabór) trzeba było się zgłaszać ;)

Czyli nie ma to jak dobry XP;)

andrzej, napisalbys do mnei na GG : 5097899 moglbym sprawdzic na XP SP3 framework 4.1 czy dziala na tych seerwerach....

Opublikowano

Nie pomagam na gg, od tego jest forum, za dużo spamu potem mam na gg. Jak chcesz to testuj i powiedz nam o rezultatach. Dla Twojej wiadomości najnowszy framework to 4.0 i to w dodatku rc (release candidat)

Opublikowano

Nie pomagam na gg, od tego jest forum, za dużo spamu potem mam na gg. Jak chcesz to testuj i powiedz nam o rezultatach. Dla Twojej wiadomości najnowszy framework to 4.0 i to w dodatku rc (release candidat)

4.0 framework? sry pomylilem sie... zaraz ztestuje i dam wyniki...

@EDIT

S11 - Działa

S13 - Działa

S16 - Działa

powtorze...

Mam XP, SP3 i Frameworka 4.0

Opublikowano

pedalq jaki ci dziala bot na s11?

lonely mu pewnie dziala ;) tak samo jak mi .. czytaj up'a

Opublikowano

Ludzie dlaczego ten pierdolony bot mi nie chce pocić, Gram serv 15 (Vista 32 bitowa )

nie ten temat....

jakbys czytal dokladnie instrkujce to pewnie by Ci smigal

Opublikowano

Na 100% by śmigał tylko nie każdemu się chce czytać.... Jak mnie to wku.$#@...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...