Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż pewien youtuber a dokladniej Nexos pokazał filmik jak soluje jakąś starą instancje z cata i wszystkie mobki brał na strzała i pytanie moje brzmi czy jezeli ja wejde na np. 90 pozziomie na ta inste bedzie to podobniej wygladac?

Opublikowano

Solowanie starych dungeonów i raidów uprościli, bo jest masa ludzi która chodzi po itemy do transmoga etc.

Polecam obejrzeć filmiki MioneLoL, ona solowała nawet Atramedesa przed wypuszczeniem patcha 4.2.0 (Dzięki żółwiowi tankowi)

Opublikowano

Tak. jeżeli uzyskasz poziom reputacji na revered  w niektórych frakcjach możesz kupić spejalny item który zwiekszą ci reputacje dwukrotnie na całe konto, jeżeli interesuje cie jakie to są reputacje kliknij na okno z reputacją i te które przed nazwą mają możliwość zaznaczenia gwiazdki. Dodatkowo jeżeli zaznaczysz daną reputacje gwiazdką będziesz dostawał reputacje za pierwszego skończone dungeona oraz dungeon heroic 

Opublikowano

Zależy jaki dungeon, z classicu, tbc, woltk cata i większość z mop  na świeżej setce. Jeżeli twoje pytanie jest powiązane z moją odpowiedzią z  " Dodatkowo jeżeli zaznaczysz daną reputacje gwiazdką będziesz dostawał reputacje za pierwszego skończone dungeona oraz dungeon heroic" to chodzi o random dungeon z mop/wod okno z nimi znajduje się standardowo pod klawiszem I