Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MBug Void.

~(Ł)Ukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"rar password elsword" to tagi, które wpisał, aby można było go szukać przez nie.

Paczka ma nieznane hasło, czyli jest fake, bo jak niby można ją otworzyć? Na dodatek autor dał ładną prezentację niczego - nie przedstawił żadnych funkcji tego programu.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@KlauS. Jak widać mało siedzisz w internecie - wystarczy program "ARAR" on tak jakby "naprawia" paczuszki .rar i wydostaje z nich zawartość ;) 

Opublikowano

Łukasz co to była za PW xD Naprawdę jesteś jakiś nieogarnięty .. :P nie chcę mi się Tb tłumaczyć o co mi chodziło bo i tak nie zrozumiesz . xD

Aha? Wgl po co komentujesz? Odpowiedź nie na temat = raport.

Czekam na dalsze propozycję.Jeśli do jutra nie znajdzie się rozwiązanie daje każdemu "Lubię to" oprócz  jednej osobie :D

Opublikowano

Łukaszu jednak to jest fake właśnie próbowałem włączyć i zawsze wyskakuje Crash z napisem Close elsword nawet gdy nie mam go włączonego robie wszystko tak jak na filmiku więc raczej nie pobierajcie tego bo może jakiś wirek jeszcze w tym być , a jeżeli kogoś to interesuje i coś z tym zrobi to daje hasło : elsword
Nie pisać mi na PW ! :D

Opublikowano

Ogólnie to nie rozumie, bo w opisie filmu było podane :P. To zwykła podróba każdy choć trochę ogarnięty potrafiłby zrobić taki programik ^^ oczywiście fejkowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...