Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VedisMt2 - wie ktoś coś?

sumenato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vedismt2.pl 

serwer Easy ktoś coś o tym serwie ?? ile graczy gra, coś fajnego ?? duzo piszą ze nawet fajny. Nie dawno co wystartował 

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

A prezentacja servera jest jakas bo o nim nie slyszalem? ;D

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz nie widzę tam licznika ^^

Napisz do mnie, ~ może kiedyś pomogę ~ VeavninG

Opublikowano

oszukują na liczbę osób online ;)

Jak mogą oszukiwać skoro nie ma na stronie licznika,niczym coś napiszesz to pierwsze zobacz ,bo w tej chwili sam stajesz się oszustem :)

Opublikowano

grałem na paru serwach i ten jest nawet ok może nie gra dużo ludzi ale jest ok widać że admin  się stara  i nie ma debilizmu  polecam dla ludzi co chcą spokojnie pograc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Słaby serwerek, nie opłaca się w ogóle pobierać, a tym bardziej grać

Ciekawe co masz na myśli słaby,może sam jesteś za słaby by tam dać sobie rade,dla mnie server jest fajny :)

Opublikowano

heh ludzie serwer jest w ujj wyjechany w kosmos, zajefany all pięknie śmiga, wszystko ładnie pięknie, tylko brak graczy, ale jak tacy jak wy stękacie, leee xD to tylko odpycha userów ;d

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Dokładnie popieram kolegę wyżej dla chcących spokojnie pograć serwer IDEAŁ. Chłopaki z Administracji robią dobra robotę nie olewają graczy są codziennie  i codziennie robią eventy. I najważniejsze dla mnie nie są to dzieci po 15 lat, a serwer nie jest nastawiony na IS.

Opublikowano

Powiem tak, na serwerze mało osob gra, kiepsko z reklamą. Zeby ktoś zająłby się reklamą, o wiele więcej by grało. Pozdrawiam :)

WYPZyvT.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...