Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Start" i nic, podobno brak pliku.

kobra300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj!/ Witajcie!
W LC zacząłem grać w 2012 i szybko sobie odpuściłem grę rycerzem. Za rok wróciłem do gry zaklinaczem i również nie wytrwałem. Teraz w 2015 mam zamiar wrócić do gry, ale nwm jeszcze jako kto, ale raczej Mroczny Elf ...
Mniejsza z tym, jak przenosiłem ze starszego kompa( 3x gorszego) zdjęcia, wziąłem również tą gierkę. Na starym gra działała dobrze, na tym zaś ściągnąłem up- daty i kilkam "START" wyskoczyła aktualizacja tego anty- hacka... 5mb i było po sprawie.
Czytałem  sporo na różnych forach tu, i na GAMIGO, ale było reinsta; (niedziałający w opisach) robiłem, sterowniki są zaktualizowane( chyba niektórym pomagało) i nic... Było kilka różnych innych sposobów, ale każdy zawiódł.
Na jednym wyczytałem, że potrzeba zmienić plik LC.exe na LC.bin. Jest jeden problem. Prócz folderów mam pliki LC ikona (to nie to, bo to .bmp) LCNew odpalający patchera, 2 notatniki Update pusty i ModEXT w którym jest MP.
Kto np. na chomikuj mógł by mi umieścić ten brakujący?

Opublikowano

Masz plik Nksp.exe w folderze Bin?

Tak posiadam go tam.

Tu podobno chodzi, że jak w folder od Lc się wejdzie to powinien być LC.exe który trzeba zamienić na LC.bat (apkę na plik wsadowy)

po 1 nie ma czarnego elfa po 2 lepiej pobrać grę od nowa proste

1 niech będzie Mroczny, 2. Mam neta który uniemożliwia mi ściągnięcie od nowa całego 1,5gb w krótkim czasie.

Co do lc.bat spróbuję ze starą sztuczką na MT2 bez tego czegoś na hacki... Ale nie sądzę, że zadziała...

Jeśli ktoś znajdzie ten plik lc.exe/ lc.bat poproszę go gdzieś wrzucić (może być chomik najlepiej) i dać link. Z góry dziękuje, i Wam też dzięki za odp..

Opublikowano

Chyba, kolegów poproszę o ponowne ściągnięcie tej giery. Dziękuje +Kathy. za chęci i SS, który udowodnił, że mam wszystkie pliki. 

Jak to się mówi: "do zamknięcia"...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...