Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Utrata premium zakupionego

Mr_Fire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka :P, rok temu kupiłem premium i pare dni później odebrali mi to premium czyli nie moglem zmienic  skina ani wchodzic na serwery premium. Moge gdzieś kupić tańsze premium które nie zostanie zbanowane???

Kupiłem z : Fabrykakluczy.pl kontagier.pl

76561198115213832.png

Opublikowano

Z tej strony nie powinni zablokować Ci konta.

Napisz do supportu.

Konto najlepiej kupić tylko na minecraft.net - na innych stronach za 40zł kupujesz konta publiczne, na których gra milion osób.

Opublikowano

Konto Premium możesz kupić podstawowo na stronce Minecraft.net. Odradzam kupowania kont Premium z Allegro (jeżeli w ogóle masz taki zamiar), ponieważ często konto może okazać się fałszywe/skradzione lub mogą być jakieś problemy z nim. 

Opublikowano

Po 1 kupiłem klucz z tej fabryki kluczy.

Po 2 Napisze jutro do tego supportu jest jakaś szansa, że odzyskał to konto po 1 roku????

@Edit

Mogę do nich napisać po polsku? Czy tylko po angielsku????

76561198115213832.png

Opublikowano

Rok temu?, dość ciekawe, po 1 nigdy nie na FabrykaKluczy.pl nie stała się taka sytuacja jaka podobno Tobie się napotkała, slbo kłamiesz albo udajesz totalnego debila.

Tyle ode mnie.

643_sygna_tn.jpg

Opublikowano

kto możesz odzyskać nawet po 100 latach jeśli tylko jest ono u nich w bazie danych :) 

Po 1 kupiłem klucz z tej fabryki kluczy.
Po 2 Napisze jutro do tego supportu jest jakaś szansa, że odzyskał to konto po 1 roku????
@Edit
Mogę do nich napisać po polsku? Czy tylko po angielsku????

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Sam kiedyś kupiłem 2 konta przez Allegro

I co 1 za 60zl po tygodniu zostalo zablokowanie

a 2 za 90zl Dziala do dzisiaj - ponad rok

Jaki to morał na allegro raz oszukuja a raz nie

więc polcam kupować tylko z minecraft.net

Opublikowano

@Kubala607

Dokładnie. Ja kupiłem sobie i dziewczynie kiedyś premki po 30zł i o dziwo? Do dzisiejszego dnia żadnego problemu. Oba działają :)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Po jakiemu mogę do nich napisać :p ? Wolałbym po polsku bo mój angielski jest kiepski :p

76561198115213832.png

Opublikowano

Po jakiemu mogę do nich napisać :P ? Wolałbym po polsku bo mój angielski jest kiepski :P

Do Supportu spokojnie możesz napisać po Polsku ;) W Supporcie z czego inni mówili jest Polka. 

Opublikowano

A podałby ktos link do supportu :D ? bo ja szukam i nie moge znaleźć

P.S Nie mam giftcode'a który dostałem do aktywacji :(

@Edit Oj oj :/ nie kupiłem na fabrykakluczy.pl  :( kupiłem na kontagier.pl ;/ pewnie juz nie odzyskam tego ( tak sądze ) i juz zalogowalem sie na konto którym kupiłem to premium i jest ten giftcode

76561198115213832.png

Opublikowano

Napisałem wczoraj po polsku ;p. Teraz tylko czekać i rozmyślać czy odzyskam to konto :-D .

Sorry, że się pomyliłem z tą fabryką kluczy.

@Edit kupiłem to we wrześniu 2012 xD

76561198115213832.png

Opublikowano

Z tej strony nie powinni zablokować Ci konta.

Napisz do supportu.

Konto najlepiej kupić tylko na minecraft.net - na innych stronach za 40zł kupujesz konta publiczne, na których gra milion osób.

Ja kupiłem konto za 55 i 20zł, i nikt na nich nie gra, ale to było w 1.8.1 beta i 0.5r później. Co prawda z tym kontem za 20zł był problem, musiałem się o niego upomnieć, ale powiedzmy ,że go dostałem z opóźnieniem.

@topic

Kupowałem na allegro nwm jak teraz jest tam.

Opublikowano

Siemka :D! Odesłali mi tę wiadomość tyle, że nie rozumiem co tam jest napisane :D. Przetłumaczył by ktoś ? jeżeli tak to daje limit like :) 

We're sorry for the delayed response.

Unfortunately, the original transaction that purchased the gift code has been refunded. Either the buyer, bank, or payment partner requested that Mojang refund the transaction, which automatically invalidates the code, and causes anyone who used it to have their game profile removed.

If your purchase was through an unauthorised code re-seller, please contact the person or company through which your purchase was made. If your purchase was through Mojang, we suggest contacting your bank or credit card company to see what may have caused the refund.

If the same username is used again, re-purchasing a game on an account where that game was deleted will un-flag the account deletion, and restore access to that account.

76561198115213832.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dlaczego Ci zablokowali? Napisz do nich i się kłoć ;x Co to ma być :/

Ja gift code kupiłam na allegro za 99.99 zł działa mi 2 lata. I nie mam problemu żadnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...