Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hobbit - Bitwa pięciu Armii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wasz wszystkich bardzo serdecznie.

A z tej strony Beścik Pan Prawdy.

Mam do was bardzo ważne pytanie.

Jakie macie wrażenia po tym filmie lub przed pójściem na niego i obejrzeniu trailera.

Ja już na tym filmie byłem (premierze) i jestem zachwycony. Chcę poznać wasze zdanie.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Lubie Hobbita oglądałem już 3 odcinki na trzecim byłem w kinie z rodziną Hobbit był bardzo fajny była wojna.5 armi Krasnoludy,Elfy,Orki,Dużyna Hobbita i Nietoperze .

b6tusk.png

Opublikowano

Lubie Hobbita oglądałem już 3 odcinki na trzecim byłem w kinie z rodziną Hobbit był bardzo fajny była wojna.5 armi Krasnoludy,Elfy,Orki,Dużyna Hobbita i Nietoperze .

Bardzo ładna wypowiedź, nie wiem kto ujmie to lepiej. I widzicie wrażenia da się opisać.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Byłem we wtorek na Hobbicie na seansie 4DX.

Bardzo fajna sprawa. Aczkolwiek pod koniec drażniło dmuchanie z siedzenia xP

Co do filmu... Bardzo fajny, ale mógł być lepszy. Bywały zbyt prze kolorowane momenty.

Tak czy siak, warto obejrzeć.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Co do filmu... Bardzo fajny, ale mógł być lepszy. Bywały zbyt prze kolorowane momenty.

Mnie zniechęcały niektóre sceny miłości krasnoluda i elficy.

Ale jak ty piszesz i ja myślę to film był pełen wrażeń.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Mówisz, że Cię dmuchnął fotel? Co do filmu polecam, wreszcie Legolasowi skończyły się strzały. Jak ktoś lubi to fajnie iść w 4D. :D

Opublikowano

Mówisz, że Cię dmuchnął fotel? Co do filmu polecam, wreszcie Legolasowi skończyły się strzały. Jak ktoś lubi to fajnie iść w 4D. :D

Skończyły się strzały i zburzył wierzę. Bardzo ciekawy i miły dla oka efekt.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Tak, fotel dmuchał mnie przez całe 144 minuty!

Oo tak, lekkie zdziwko. Każdy żył w przekonaniu, że Legolasowi nie kończą się strzały. A tu taki myk!

Szkoda, że już niczego więcej nie będzie :)

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Tak, fotel dmuchał mnie przez całe 144 minuty!

Oo tak, lekkie zdziwko. Każdy żył w przekonaniu, że Legolasowi nie kończą się strzały. A tu taki myk!

Szkoda, że już niczego więcej nie będzie :)

Kto wie? Może jeszcze coś tam będzie np. co było jeszcze dalej, może jakieś wskrzeszenie postaci złych? :D

Opublikowano

To co było dalej jest przedstawione we władcy pierścieni. Z tego co się orientuje mogliby nakręcić jedynie to co było przed, chyba II i I Era. Jakieś tam książki są o tym, nie czytałem ich jeszcze ;p

Opublikowano

Hobbit: Niezwykła podróż, Hobbit: Pustkowie Smauga, Hobbit: Bitwa 5 armi, Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia, Władca Pierścieni: Dwie wieże, Władca Pierścieni: Powrót króla.

Oglądałem już wszystkie części tej jakże zacnej trylogii, i aby dopełniło się dzieło zniszczenia muszę obejrzeć ostatnią część Hobbita. U góry wypisałem Wam prawidłową kolejność filmów. Słyszałem, że epicki, ale do kina na ten film idę dopiero 16 stycznia, jeszcze tyle czasu... xP

Opublikowano

Hobbit: Niezwykła podróż, Hobbit: Pustkowie Smauga, Hobbit: Bitwa 5 armi, Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia, Władca Pierścieni: Dwie wieże, Władca Pierścieni: Powrót króla.

Oglądałem już wszystkie części tej jakże zacnej trylogii, i aby dopełniło się dzieło zniszczenia muszę obejrzeć ostatnią część Hobbita. U góry wypisałem Wam prawidłową kolejność filmów. Słyszałem, że epicki, ale do kina na ten film idę dopiero 16 stycznia, jeszcze tyle czasu... xP

Nie wiedziałem o takiej kolejności. Oglądałem tylko 3 części Hobbita.

Zapraszam do wypowiadania się.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Opublikowano

Władca pierścieni to około 100 lat później, występuje tam Frodo, który jest nowym powiernikiem pierścienia (nie chce spoilerować za dużo ;p). Obejrzyj, bo póki co to władca pierścieni zrobił na mnie dużo większe wrażenie niż hobbit.

Mały spoiler :)

W skrócie Władca Ciemności powoli zaczyna się ujawniać, tworzy armię i ponownie chce podbić śródziemie :) Zostaje utworzona drużyna pierścienia w której w skład wchodzą rasy ludzi, elfów, krasnoludów, hobbitów no i oczywiście gandalf. Powiernik ma za zadanie zniszczyć pierścień w ogniu góry przeznaczenia czyli tam gdzie został wykuty......

Lepiej sam obejrzyjprzeczytaj :D nawet mały spoiler musiałby być rozpisany na kilkanaście zdań :D

Opublikowano

Władca pierścieni to około 100 lat później, występuje tam Frodo, który jest nowym powiernikiem pierścienia (nie chce spoilerować za dużo ;p). Obejrzyj, bo póki co to władca pierścieni zrobił na mnie dużo większe wrażenie niż hobbit.

Mały spoiler :)

W skrócie Władca Ciemności powoli zaczyna się ujawniać, tworzy armię i ponownie chce podbić śródziemie :) Zostaje utworzona drużyna pierścienia w której w skład wchodzą rasy ludzi, elfów, krasnoludów, hobbitów no i oczywiście gandalf. Powiernik ma za zadanie zniszczyć pierścień w ogniu góry przeznaczenia czyli tam gdzie został wykuty......

Lepiej sam obejrzyjprzeczytaj :D nawet mały spoiler musiałby być rozpisany na kilkanaście zdań :D

Ja wole jednak obejrzeć. Dzięki za pomocną wypowiedź.

Czekam na kolejne.

1859773.jpeg

~PanPrawdy~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...