Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z botami CSGO

kliq1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż pobrałem cs:go i gdy wchodzę do gry w konsoli wyskakują mi dziwne komunikaty, nawet na boty nie mogę zagrać. Zalezy mi na botach poniewaz dopiero zaczynam przygodę z cs;go. Gdy wchodzę w mapę to pisze jak zwykle connect wyrzuca do głownego menu.

Prosze o pomoc..

post-1044164-0-62474900-1420298854_thumb.jpg

Opublikowano

Mi tez tak pisze lecż moge grać kolego to albo non-steam albo poszukaj w steam options lub coś w tym stylu.

Jak ma poszukać w Steam Options skoro to nonsteam.

Opublikowano

Z tego co pamiętam to widziałem ostatnio serwery NS, więc spróbuj jakoś na jeden z nich wejść. Grać na localu nie możesz.

ps. Jest polskie forum csgons.

Opublikowano

Ale mój kolega też ma cs;go ns i na botach może grać bez problemów + nie ma takich błędów w konsoli.

Dodam że nie instalowałem w folderze ze steam grami jeśli ma to jakoś pomóc + mam jakiegoś Crack, jeśli odpale bez obejscia to wyskakuje błąd  dotyczący jakiegoś folderu steam

Opublikowano

Ale mój kolega też ma cs;go ns i na botach może grać bez problemów + nie ma takich błędów w konsoli.

Dodam że nie instalowałem w folderze ze steam grami jeśli ma to jakoś pomóc + mam jakiegoś Crack, jeśli odpale bez obejscia to wyskakuje błąd  dotyczący jakiegoś folderu steam

Ściągałeś z tego samego linku co on?

Opublikowano

Pobierałem z torrenty a On nie mam pojęcia skąd pobierał. 

A to mi się wyświetla bez crack'a

attachicon.gifbłąd cs go ogogogoog.JPG

Crack to podstawa musisz owego posiadać .

Ściągnij z innego źródła 

@MosadGPX

To że pisał to mi się wyświetla bez cracka .

Więc piszę że crack to podstawa, czytaj ze zrozumieniem

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Crack to podstawa musisz owego posiadać .

Ściągnij z innego źródła 

Co ma Crack do plików których brakuje w grze? 

Polecam ściągnąć inną instalke , lub poświęcić się i zapłacić Gaben'owi.

Opublikowano

Ja pobralem poniewaZ chce sie troche nauczyc grac na botach aby cos potrafic zanim trafie do trybow pvp przy Zakupie danej gry ..

Problem rozwiazany.. a rozwiazanie banalne wystarczylo w pliku ustawic sobie nick + byla linijka z avatarem wystarcZylo zamiast true to false wpisac ;)) dziekuje za pomoc

Opublikowano

@kliq1998
Nie... 

Ale ludzie wy naprawdę jesteście taką cebulą, która nie może kupić sobie gry za 40zł? Nie mówcie, że taka cebulandia, że nie można 40zł wydać... Kupujcie sobie dalej te PS4/PS3, nowe kompy, konsole, telefony ale 40zł to za... mama nie kupi... Po pierwsze forum nie wspiera piractwa i nie pomagamy graczom, którzy mają pirackie wersje gier. Rozumiem, że chcesz się najpierw nauczyć strzelać itp. ale no człowieku... Po co piracić gre... Kup ją, potrenuj z czasem skill wpadnie, ale prosze Ciebie... to nie jest wymówka aby ściągać ns jak Twój kolega... szkoda mi takich ludzi.

Opublikowano

Teraz zastanawia mnie czy wiesz do czego służą wersje demonstracyjne gry...? Pzt.. nie widzę nic złego w zagraniu kilku gier na kilku mapach w celu rozpoznanie i oceny czy warto ową grę kupić. Z twojego założenia wynika że najlepiej kupować gry w ciemno? bo nie rozumiem :) Moim zdaniem to mija się z celem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...