Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno płyty głownej pod grafikę.

iPayBack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem. Mam płytę głowną M2N4 SLI. Zainstalowałem system Win 7. Niestety ta płyta nie ma wspomagania sterowników pod Win7 i mimo że głośniki są zainstalowane i grają to ich nie słychać. Mógłby ktoś doradzić co trzeba zrobić żeby głośniki grały? Ewentualnie jak szukać nowej płyty pod grafikę AMD Radeon Hd 5670?

Opublikowano

No raczej że ramy ma ddr2...to mobo nie obsługuje ddr3, procek pewnie jakiś athlon.

Co zrobić? Nauczyć się c++ i napisać sterowniki do tej płyty głównej pod win 7, lub prostsza metoda, kupić nową płytę główną najlepiej z innym prockiem odrazu.

5670 ma pci, wiec kazda płyta główna z pci ją "obsłuży", jakakolwiek obecna w sprzedaży będzie dobra.

Opublikowano

No raczej że ramy ma ddr2...to mobo nie obsługuje ddr3, procek pewnie jakiś athlon.

Co zrobić? Nauczyć się c++ i napisać sterowniki do tej płyty głównej pod win 7, lub prostsza metoda, kupić nową płytę główną najlepiej z innym prockiem odrazu.

5670 ma pci, wiec kazda płyta główna z pci ją "obsłuży", jakakolwiek obecna w sprzedaży będzie dobra.

Sterowniki? Pomyliłeś c++ z assemblerem. Poza tym znajdzie je w necie jeszcze.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...