Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z aimem do cs

Żełeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, chcę odpalić program Leis, ale nie moge bo wyskakuje wirus i AVG usuwa odrazu cs i leis. co mam zrobić??

ps. Nie piszczie, że jestem jakiś cheater bo chcę tylko zobaczyć jak to jest.

Opublikowano

AVG na początku powinien cię zapytać, czy dodać do wyjątków, czy usunąć. Jeżeli nie chcesz ryzykować to poszukaj innego aim'a, najlepiej takiego, który ma opinię.

Opublikowano

AVG wykrywa to jako szkodliwy program, bo jest "mało popularny" i "grzebie" w plikach wiec dla bezpieczenstwa go blokuje, a grzebie on w plikach po to zeby mogl działac.

Powinno być wszystko ok jak tylko dodasz go do wyjątków w avg, albo wyłaczyc go calkiem ! na chwile !, jezeli tylko chcesz zobaczyc "jak to jest"

Opublikowano

Wyłącz antywirusa na czasz nieokreślony .

Najlepiej pobierz avasta, dobry jest 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Wyłącz antywirusa na czasz nieokreślony .

Najlepiej pobierz avasta, dobry jest 

Avast to największe dziadostwo jakie istnieje.

Ale czego oczekiwać od antywirusa darmowego?

Lepiej już kup Eseta za parę złotych a jak nie chcesz to leć na TRIAL'owych keyach, które są regularnie dodawane do internetów.

Siemka, chcę odpalić program Leis, ale nie moge bo wyskakuje wirus i AVG usuwa odrazu cs i leis. co mam zrobić??

ps. Nie piszczie, że jestem jakiś cheater bo chcę tylko zobaczyć jak to jest.

Prosta sprawa.

Pierwsze wyłączasz antywirusa, później dodajesz go do zapory a finalnie włączasz antywirusa.

Lub wyłączasz go każdorazowo, ale gdy włączysz PC automatycznie usunie Ci ten plik ze względu na jego "właściwości"

Każdy cheat ma w sobie wirusa.

Nieszkodliwego lub szkodliwego.

To już zależy od źródeł cheatów :)

----

@SUAdi

Jesteś naprawdę śmieszny :) 

Zobacz jak wyglądają moje posty, a jak wyglądają Twoje.

Nie widziałem ani jednego sensownego postu Twojego w tym dziale. (gdzieś indziej możesz mieć, nie wnikam - ale tutaj jesteś po prostu hm, jakby to ująć? Drażniący.. Tak to dobre słowo :)

Drażnisz ludzi swoją głupotą... 

Od źródła zależy bardzo wiele.

Jeśli pobierasz cheat bezpośrednio od "autora / producenta" masz pewność, że w cheacie jest tylko to, co autor chciał zawrzeć.

Wszędzie indziej masz już szansę na to iż ktoś bardziej znający się na pisaniu mógł coś majstrować. 

Tego nie wiesz, wybacz ale czasem nawet bardzo dobrze znane portale jak DobreProgramy mają kiepskie "wrzuty" :) 

Od kodu źródłowego? Inaczej bym to trochę nazwał, bo kod źródłowy to raczej mają strony internetowe, ale to już kwestia nazewnictwa mój drogi spamujący kolego :)

Masz rację w sprawie cheatów nie wiem zbyt wiele, ale wiem podstawy takie które są potrzebne do rozwiązania chociaż powyższego problemu :)

Ja nigdzie nie "zaistniałem" ja istnieje dalej :)

A Amxx dla Twojej wiadomości to modyfikacja a nie coś czym można się zająć :), ta "dziedzina" nazywa się inaczej, także em, mylisz bardzo mocno nazewnictwo  B) 

Po co polecasz mu tak w ogóle jakiś syf? 

Niech pobierze Eseta i na nim operuje.

Nie obciąża łącza + systemu, jest stabilny ma dużo funkcji a aktywacje pełnych wersji są w sieci pod TRIAL'owymi Keyami na 90 dni dostępnymi dla każdego...  :D 

yyj6bCh.png
"Żaden etyczny inżynier oprogramowania nie zgodzi się napisać procedury zniszczBagdad.
Jego poczucie etyki domaga się, aby napisał procedurę
zniszczMiasto, a Bagdad przekazał jako parametr"

~
Nathaniel Borenstein 

Opublikowano

@LosT. zaczynasz mnie irytować. Po co Ty sobie te posty nabijasz? Nic nie zalezy od zrodla cheata tylko kodu zrodlowego, a to zupelnie co innego. Idz zajmij sie prosze amxx na forum na ktorym kiedys "zainstniales" bo w sprawie cheatow nie wiesz kompletnie nic ;).

topic:

Pobierz AVG Remover a następnie zainstaluj jakiś antywirus, w którym możesz plik pominąc. Albo nie instaluj wogóle.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...