Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Banerek na Fanpage Aivis.pl

Colin™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny baner aczkołwiek zdaje mi się troche ze jest to troche przesadzone bo tak nie wygląda świat metina między innymi ta zbroja itp ;).

To jest swiat Aivis.pl  nie metin2:D

81330142092000894794.png

Opublikowano

Jeden minus tego banneru, że mi nie przypadło dodanie tej mgły lekkiej. Lecz ogółem bardzo ładne. Trochę proporcja zła jest, że na pierwszy rzut oka nie widać postaci, tylko tło się w tym samym stopniu wyróżnia jak i pierwszy plan. 

Opublikowano

Same ujęcie epickie xD Wykonane estetycznie i z głową. Jedynie co bym zmienił to albo kolor loga albo kolorystyke reszty. Zielone jakoś mało pasi. Propsy bo wygląda epicko ;)

Opublikowano

Świetnie to wyszło, mi się bardzo podoba.

Życze powodzenia z serwerem, bo widać, że się mocno staracie.

Ps. Modele od Ridacka? Widziałem, że sprzedaje takie same.

Opublikowano

Ojej, świetnie to wygląda! Takie żywe * - * Jeszcze ta zbroja i rumak, huh. Hmm, wykorzystany został Topaz?

Opublikowano

Ojej, świetnie to wygląda! Takie żywe * - * Jeszcze ta zbroja i rumak, huh. Hmm, wykorzystany został Topaz?

Dziękuje:) Trzeba będzie sie zapytac Mizune.Ja tylko dałem materiał o on to tak ładnie obrobił:)

81330142092000894794.png

Opublikowano

Górnoprzepustowy :P

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...