Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zniknął mi nóż po anulowaniu oferty.

Kippler

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witm, przed chwilą straciłem swój nóż. Nie wiem co się stało ale po prostu wysłałem steam ofertę bo miałem się wymienić, ale ta osoba odrzuciłą wymianę i wtedy nóż zniknął. Restartowałem steam ale nic to nie dało, nie ma go ani na markecie ani nigdzie, nie sprzedałem ani nie wymieniłem się z nikim [sprawdzałem historię wymiany itp.]   Może mieliście podobny przypadek i doradzicie co zrobić, lub co napisać do steam supportu? Czy jest wgl. szansa że mi oddadzą itemek?

Z góry dzięki za wyszstkie odpowiedzi.

Tutaj mam jeszcze kilka ss: [steam market, ostatnie wymiany]

Opublikowano

Screeny mi nie działają. Ale szansa na to że Ci oddadzą itemek jest w moim odczuciu zerowa, to steam, mają wyjebane na konsumentów, mi już zdążyli ukraść blue laminate z ST(nie miałem steamguarda) i raz mi zajebali konto, co uzyskałem? Brak zwrotu itemów i ban na konto -,- BLEH. 

Opublikowano

Screeny mi nie działają. Ale szansa na to że Ci oddadzą itemek jest w moim odczuciu zerowa, to steam, mają wyjebane na konsumentów, mi już zdążyli ukraść blue laminate z ST(nie miałem steamguarda) i raz mi zajebali konto, co uzyskałem? Brak zwrotu itemów i ban na konto -,- BLEH.

Po to jest steamguard, żeby chronić swoje konto B)

Support Steam może pomóc, ale napewno nie ten polski, pisz po angielsku.

Opublikowano

Zamiast pisać o tym tematu na mpc na którym nikt nie ma jak Ci pomóc napisz do supportu. Jest specjalny dział odnośnie błędów z trade itp. Pokaż im screeny i powinni oddać / odpisać :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...