Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw komputery do 2000 ZŁ.

st3fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Prosiłbym o złożenie zestawu do 2000 tyś. złotych.

W zestawie prosiłbym, by był komputer, monitor, myszka, klawiatura i słuchawki.

Myszka, klawiatura i słuchawki, nie muszą być jakieś dla prograczy, np. po 50 zł na jedną rzecz, średniej firmy, no chyba, że znacie coś lepszego w tej cenie.

Jeśli możecie, proszę o złożenie zestawu na morelach.

I moje pytanie, co zrobić z Windowsem? Kasę będę zbierał, pewnie z rok, ale... dodatkowe 300 złotych na windows'a to nie wiem czy się opłaca. :/ Pirackiego też bym nie chciał. :/

Komputer przeznaczony do gier tj. LS 2015, CS:GO, Minecraft, Euro Truck Simulator 2...

Polecą lajki. :]

Zrobiłem coś źle?

Popraw mnie, nie miej złości.

Kto próbuje, ten nie błądzi.

Opublikowano

Monitor można obecnie kupić za bardzo małe pieniążki. Na allegro lub olx można znaleźć masę ofert i to z nawet w miarę porządnymi i markowymi monitorami do 100zł. Jeśli się postarasz to znajdziesz też za 50zł. Oczywiście nie są to monitory full hd z mega wypasionymi opcjami. Tylko zwykłe, często też biurowe monitory ze średnią lub też małą rozdzielczością, ale do grania też jak najbardziej się nadają. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...