Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hujston, Mamy Problem...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chyba tylko na pewno się nie da! Na jednym kompie mam xp, na drugim win 7 i w jednym i w drugim przypadku administrator drugiemu administratorowi nie tylko moze zmienic haslo, lecz również usunąć konto.

Jeśli pomogłem daj +

undertaker-psp-wallpaper.jpg

Opublikowano

mozesz jeszcze ograniczyc uprawnienia drugiego konta(domyslam sie ze jakis problem z rodzenstwem?)

zdejmij bratu admina to dostanie nauczke..

Opublikowano

mozesz jeszcze ograniczyc uprawnienia drugiego konta(domyslam sie ze jakis problem z rodzenstwem?)

zdejmij bratu admina to dostanie nauczke..

gorzej jak to jego ojciec :D

sig2200898&style=4.png
Opublikowano

nie bedzie jak jej powiem ze to nie ja i ze nie wiem co sie stalo

al chyba nie masz matki z eq 60? żeby się nie kapneła jak ty cały czas siedzisz przy kompie (pewnie)

sig2200898&style=4.png
Opublikowano

a nie możesz po prostu wejść przez tryb awaryjny? zmieni hasło to przez awaryjny i zmieniasz znowu hasło o.0

Opublikowano

zmien haslo sobie i mamie :) i powiedz ze sie co przestawilo :) a jak sie jakimś cudem połapie i cie zbije/nie da kolacji to zadzwoń na błekitna linie przemoc w rodzinie :) Matke zamkna a kompa bedziesz mial tylko dla siebie ;)

Mam nadzieje że pomoglem

c233044541ada6be6df12ff.gif
Opublikowano

zmien haslo sobie i mamie :) i powiedz ze sie co przestawilo :) a jak sie jakimś cudem połapie i cie zbije/nie da kolacji to zadzwoń na błekitna linie przemoc w rodzinie :) Matke zamkna a kompa bedziesz mial tylko dla siebie ;)

Mam nadzieje że pomoglem

dobre

sig2200898&style=4.png
Opublikowano

nie da się chyba, że zmienisz na ograniczenia jednemu. jedynie w Viście tak jest

/#close plz

EDIT: sorry nie doczytałem wypowiedzi Lenarta- nie wiem jak jest w 7 (zależy jaką masz) wchodzisz w tryb awaryjny (For childs: włączasz komputer i klikasz F8 albo Insert czy f5-zależy jakie pudło masz) wchodzisz w tryb awaryjny i wybierasz konto ADMINISTRATOR które się pojawia. Dziękuję dobranoc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...