Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało FPS na dobrym komputerze

Caledonia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam do was wielkie pytanie jak i zarazem wielką prośbę błagam powiedzcie dla czego mam po 14 fps mając taki komputer

Procesor:Intel Core i5-4460 3,20GhZ

Pamięć Ram:8 gb

Karta graficzna: nVidia GeForce GT625 1GB

Błagam pomocy !

Opublikowano

Elo mam do was wielkie pytanie jak i zarazem wielką prośbę błagam powiedzcie dla czego mam po 14 fps mając taki komputer

Procesor:Intel Core i5-4460 3,20GhZ

Pamięć Ram:8 gb

Karta graficzna: nVidia GeForce GT625 1GB

Błagam pomocy !

Usuń folder Arktos w moich dokumentach,Zmień wszystko na low,ew. game booster

­

Opublikowano

Usuń folder Arktos w moich dokumentach,Zmień wszystko na low,ew. game booster

Za Game Booster można niby dostać bana także z tym bym uważał ( nie wiem dlaczego ) ale słyszałem od wielu osób 

I co daje usunięcie tego folderu Arktos ? 

Opublikowano

Za jakąkolwiek inicjacje w plikach gry używanie boosterów i innych "ulepszaczy" gry jest karana banicją na konto.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Za jakąkolwiek inicjacje w plikach gry używanie boosterów i innych "ulepszaczy" gry jest karana banicją na konto.

czy za usunięcie folderu  Arktos  może być ban ? 

Opublikowano

Usunalem folder Arktos ustawilem na low i nic nie pomoglo

zmień na najmniejszą rozdzielczość jaką się tylko da i zobacz czy będzie lagować gra będzie wyglądała jak ''kupa'' ale będzie  widać efekty i gra będzie płynnie chodzić jeśli to coś da to możesz zwiększać stopniowo rozdzielczość 

Opublikowano

a odkladniej 8.1

Hmmm ale to jest dziwne bo mam kolege co ma o wiele gorszy komputer a ma po 30 fps a ja mam 13 na takim kompie omg

Opublikowano

a odkladniej 8.1

Hmmm ale to jest dziwne bo mam kolege co ma o wiele gorszy komputer a ma po 30 fps a ja mam 13 na takim kompie omg

Masz najnowsze stery ?

­

Opublikowano

Ehhhhh. Cłowieki, człowieki.... Specjalnie założyłem konto, żeby odp.. xD sam się z tym motałem pół roku! Masz GeForce nie? weź w Pulpit --->NVIDIA panel ------> menadżer 3D ----> ustawienia programów ---> zanjdź tam infesta i ustaw wysokiej wydajności procesor Nvidia... mam nadzieje, że pomogłem.. jak coś nazwy mogą być inne, bo ja mam windowsa po angielsku, ale dodaje obrazek (co jakiś czas windosws przełącza infesta na procesor intela..)

Najlepiej w ustawieniach globalnych ustawić, żeby zawsze wszystko działało na Nvidii.

post-1318714-0-52971200-1420467383_thumb.png

Opublikowano

Ehhhhh. Cłowieki, człowieki.... Specjalnie założyłem konto, żeby odp.. xD sam się z tym motałem pół roku! Masz GeForce nie? weź w Pulpit --->NVIDIA panel ------> menadżer 3D ----> ustawienia programów ---> zanjdź tam infesta i ustaw wysokiej wydajności procesor Nvidia... mam nadzieje, że pomogłem.. jak coś nazwy mogą być inne, bo ja mam windowsa po angielsku, ale dodaje obrazek (co jakiś czas windosws przełącza infesta na procesor intela..)

Najlepiej w ustawieniach globalnych ustawić, żeby zawsze wszystko działało na Nvidii.

Ja nie mam tej drugiej opcji High-preformance NVIDIA Processor help ? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...