Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy CSGO powinien lagować na tym sprzęcie ?

antek009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy CSGO Powinien nie lagować na tym sprzęcie ?

Jeśli nie to czemu laguje i czy są na to jakieś rozwiązania.

Fps na dust 2 od 25 do 45.post-723790-0-25555000-1420236118_thumb.pngpost-723790-0-54780500-1420236140_thumb.png

Wyżej pokazane Screeny.

@Edit

Ustawienia !

post-723790-0-89943600-1420236969_thumb.png

Jeżeli pomogłem zostaw "Lubię To"

Dzięki!

Opublikowano

Nie, nie powinno lagować.Wszystkie ustawienia na ''low''

Mam wszystko na low i nic ;/

Proszę o pomoc.

PS:Używam CCleaner ale minimalnie coś tam robi ;p.

Dzięki!

Opublikowano

Grasz na laptopie ? Jeżeli tak to zmień ustawienie zasilania w pasku po prawej stronie na wysoką wydajność, a jeżeli na pc to spróbuj wyłączyć synchronizacje pionową w ustawieniach nvidia, zakładka ustawienia 3d

Opublikowano

Grasz na laptopie ? Jeżeli tak to zmień ustawienie zasilania w pasku po prawej stronie na wysoką wydajność, a jeżeli na pc to spróbuj wyłączyć synchronizacje pionową w ustawieniach nvidia, zakładka ustawienia 3d

Zrobiłem sprawdzam czy pomogło i odpiszę ;).

Dzięki!

Opublikowano

Wyłącz synchronizację pionową i przede wszystkim zmień na monitor komputerowy 4:3 i rozdzielczość 1024/8xx oczywiście w cs:go :)

Opublikowano

Nadal mam 19-25 fps ;/

@Edit

Dodam że użyłem również podkładki żeby nie okazało się że się przegrzewa ale jednak chyba 5 + fps ;p.

Dzięki!

Opublikowano

Uruchom w oknie w rozdzielczości 800/400. Wejdź w panel sterowania>System>System>Zaawansowane ustawienia systemu (po lewej)>zaawansowane>wydajność i dopasuj do uzyskania najlepszej wydajności, ew włącz biel o dużym kontraście w personalizacji :)

Opublikowano

nic dziwnego jak nie masz karty graficznej, jedyne co masz w tym lapku to wbudowana grafika od procka ( intel hd graphics.... )

Acer ROG GeForce GTX 780 TI Matrix       Intel Xeon E3-1230 V3 @ 3.7Ghz     Corsair Air Series AF140 Quiet Edition      beQuiet Straight Power E9 580W CM      Corsair Hydro Series H100i     Acer GN246HL 144Hz

Corsair Vengenace 8GB 1.600 Mhz              Samsung SSD 850 PRO 256 GB      Corsair Air Series AF120 Quiet Edition      Bitfenix Prodigy Red Mini-ITX                   MSI H87i AC MoBo                Razer Naga 2013

graphic.png

Opublikowano

nic dziwnego jak nie masz karty graficznej, jedyne co masz w tym lapku to wbudowana grafika od procka ( intel hd graphics.... )

Czy w sklepie zamontowali bym mi do laptopa kupioną kartę graficzną ?

Dzięki!

Opublikowano

@antek009 nie opłaca się, nawet jeżeliby się dało to hajs za tą karte+robocizna wyniosą kilkaset złotych,lepiej już kupić używany komputer stacjonarny za takie pieniądze i będzie grać na wysokich +60fps

Opublikowano

@antek009 nie opłaca się, nawet jeżeliby się dało to hajs za tą karte+robocizna wyniosą kilkaset złotych,lepiej już kupić używany komputer stacjonarny za takie pieniądze i będzie grać na wysokich +60fps

Podasz - Podacie :

Linki do komputerów tanich.

Nie ważne czy używanych itp.

Ważne żeby nie uszkodzone ;)

Dzięki!

Opublikowano

Podasz - Podacie :

Linki do komputerów tanich.

Nie ważne czy używanych itp.

Ważne żeby nie uszkodzone ;)

budżet?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...