Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirus

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Czy ktoś z was dostał od swojego znajomego link do jakiegoś obrazka? Jeżeli nie wiecie, jakiś bot (czy coś, nie wiem jak to nazwać) wysyła to do waszych znajomych, po kliknięciu w linka zaczyna się pobierać obrazek. A na tym obrazku - jakiś ziomuś wygrał nóż ze skrzynki. Niby nic dziwnego, ale czyści wasz ekwipunek - karty jak i skiny. Polecam uważać, chyba już moich itemsów nie odzyskam? Nie było szału, jakiś USP - Obrońca 50 centów, ale trochę przykro mi, że nic nie mam :-(

Legenda
Opublikowano

Brawo dla Ciebie <3

Ten sposób kradnięcia jest znany od dawna, nie akceptuje się zaproszeń od osób, które mają prywatne profile i tych co wysyłają linki i pierdo*ą, że coś tam możemy dostać.

Jak chcesz też kraść to łap.

--

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Lepiej zrob dokladny skan kompa zeby sie nie okazalo ze masz to nadal. Najlepiej powiedz znajomemu zeby dal ci jakiegos skina za kilka eurocentow i zobaczysz czy zniknie, do skanu polecam Bitdefender i Malwarebytes. Co do skinow napisz do Angielskiego Supportu bo od Polskiego odpowiedz dostalbys moze do kolejnych swiąt :D

Opublikowano

E tam, trudno się mówi ;p 

Bardzo dawno mnie nikt nie próbował okraść, więc już nie pamiętam tych różnych sposobów wyłudzania, moja wina ;p

Następnym razem się będę pytał znajomych, co to jest zanim otworze ;p

A ten prywatny profil to jak zobaczyć? :f

Legenda
Opublikowano

Jak ktoś dodaje Cie do znajomych klikasz np jego avatar i widzisz.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...