Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trafiłem do dobrej ligi?

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy jakoś nie bawiłem się w rankedy, teraz zacząłem i mnie wrzuciło z qualifing prosto do Silver 2. To dobrze czy źle? Większość ląduje bronz/silver czy gold+?

Opublikowano

;-; Chyba dobrze jak to twój pierwszy awans :) powodzenia 

ps. czy to prawda że długo się strasznie czeka na mecze? (conq) ? 

Opublikowano

Powiem ci, że raczej zaczynać rankedów teraz się nie opłaca grać niedługo nowy sezon //nie wiem jeszcze kiedy ale niedługo//

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

lepsze nagrody? może i tak ale sezon się i tak kończy

a dlaczego właśnie teraz?

frectus, w 03 Sty 2015 - 13:38, powiedział:
Silver 2 to wynik dobry, powinienes sie cieszyc :) nie zgodze sie z @RevsPL ze nie oplaca sie grac rankedow teraz, wlasnie ze teraz sie oplaca, dobij golda to lepsze nagrody na koniec dostaniesz

Szukam pracy­

Opublikowano

Skiny, gemy, to co może zaoferować gra smite

Szukam pracy­

Opublikowano

Zostały 24 dni więc nie wiem czy "nie opłaca się grać". 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Dobra , jeszcze małe pytanko co do tematu ligii - powiedzcie mi czemu jak gram na trybie normalnym conq to potrafię wycarrować grę lub bynajmniej pomóc ją wygrać a na ligówkach to nawet killa nie potrafie zdobyć :/ o co w tym chodzi? czy to jakies smurfy grające smite'a ? na ostatnim meczu który grałem przed chwilą batet z herculesem w 1/2 minucie wbili nam od prawej strony na blue jakby nigdy nic i go zksuli przy czym mnie zabili + wukonga .. wtf? 

Opublikowano

Silv 2 to średnio bym powiedział, mnie (jak jeszcze nie bylo kwalifikacji tylko zaczynali wszyscy z bronzu) przeniosło do gold 4 lub 3.

A co do lepszych graczy to wydaje mi się ze to działa na takiej zasadzie ;

Jestes Silv a grasz z goldami nawet platyną 

Goldy grają z platyną rzadziej diamentami,

platyna zwykle gra z platyną, a zdarza mi się grać z mastersami, a dość często z diamentem

więc, żeby nie odstawać i nie dostawać w dupe z czasem nauczyłem  się  w jakimś stopniu grać na ich poziomie (po 600 zagranych rankedach) a i tak nie uważam się za jakiegoś "koksa". Na casualach grają  ludzie raczej 4fun, odpocząć sobie itp, a na rankedach raczej zeby osiągnąć wysokie miejsce, więc bardziej sie przykładają, a teraz graj i nie feeduj, a z czasem się nauczysz. 

A co do pana co napisał, że się nie opłaca....?

powiedz mi jakie to ma znaczenie czy zacznie teraz czy 1 dzień przed końcem sezonu?

Sezon się kończy to mu zaliczy jakąś tam jego pozycje w silv, a silv i tak mu zostanie, poza tym w 20 dni spokojnie można wbić się do platyny.

(A wszystkim którzy wyszli z platyny szczerze gratuluje bo od miesiąca próbuje to zrobić, ale jak w co 2 meczu trafiam na idiote z medytacją albo afka to można się popłakać)

0bdbc37d288733ba.jpg

Opublikowano

Czyli jeżeli przez te 3 tygodnie wejdę do golda i w nim zostanę, to dostanę skin do baki, a jesli do platyny ramkę+bakę?

Tak

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...