Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka formacja dronów

***MiCHaU***

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym koniecznie zakupić pierwszą formację dronów. Szczerze mówiąc sam nie wiem jaką wybrać, lubię bić się z innymi graczami i mimo dość słabego wyposażenia dobrze mi idzie. Moje wypo:

10lf3

4 b02

8 irisów

7 PP

Golec

Wrota, które mam na razie prawie złożone: zeta.

Nie proponujecie mi nic innego bo wg. mnie chcę na razie kupić formacje. Myślałem nad rombem ćmą lub sercem i wydają mi się one na razie najlepsze ale Wy jesteście bardziej doświadczonymi graczami i chciałbym poznać wasze opinie; propozycje.

Pozdrawiam

Opublikowano

hmmm jesli sobie radzisz z podstawowa formacja na alienach to bym kupil serce jak dla mnie podstawa w poruszaniu sie, a jesli na leniwca klepiesz alieny to diament  ze 2-3 alieny i naprawa bez latania .cma potem nic ci teraz nie da wiecej musisz miec pp i laserow .

Opublikowano

No wypo nie powala, masz racje. Jeżeli zależy Ci na biciu alienków i rozwijaniu konta to kup sobie romb, przydaje się na golca do bicia dk, jak masz więcej niż 300 k osłon. Jak zależy Ci na prawdę na graczach, to kup serce, ćma przy takim biciu (obawiam się), że może dużo nie pomóc. 

Opublikowano

Witam. Teraz przyjrzałem się dokładnie formacji, i nie jestem pewien jednej rzeczy: jak mam 200k osłon to będzie mi się dodawać 1% czyli 2k czy 5k tak jak tam pisze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...