Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Loguje się ładnie, i pod koniec ładowania pokazuje minimalnie miasto... i wywala ponownie do logowania... Logowałem się na każde Ch i wszędzie tak samo... Gram na s21 Macie tak samo??

Na Koncie zrobiłem drugą postać, którą od razu weszłem... ALE NIE MOGĘ WEJŚĆ GŁÓWNĄ POSTACIĄ co robić ???

Opublikowano

zbugowala ci sie postac poczekaj kilka godzin powinno pomóc

Mounthains dodana 01 lipiec 2010 - 05:27

Poziom został podwyższony obraza mnie w sygnie

Mounthains dodana 30 czerwiec 2010 - 12:49

Poziom został podwyższony nieregulaminowa sygna

Opublikowano

mi właśnie to samo wgl jak ta postać podniesie reke i po okrzyku można czekać w wieczność i i tak może wywalić zanim lognie można to jakoś zrobić? też zawsze było dobrze na lajcie sie logowało ostatnio sie coś spierdoliło

Opublikowano

Up jeśli masz taki problem to włączasz swoją postać ( ona podnosi ręke ) Czekasz ok 30 sek . Potem gdy postac ma reke w gorze , klikasz by zrobic nowa postac ( wybierasz puste pole , gdzie nie ma zadnej postaci ) gdy pojawiaja sie cztery postacie ( sura ninja szaman woj ) klikasz "Esc" i znowu wybierasz swoją postać ( Mi to działa ZAWSZE ) Jeśli pomogłem daj +

Opublikowano

To dla tego ze bugowałem mapki na s21 z kolegami ;x Pozdro i licze ze wszystkie polskie serwery tak skoncza :D

Czekam aż mi wbiją 100% i przesiadam sie na nowe konto ;D

Opublikowano

To dla tego ze bugowałem mapki na s21 z kolegami ;x Pozdro i licze ze wszystkie polskie serwery tak skoncza :D

Zastanów sie co robisz... Sam nie jesteś, to że nie wyszło Ci na plu to tylko i wyłącznie twoja wina wiec nie wiem czemu psujesz gre innym. To okazuje twoja inteligencje..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...