Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranking twojego maina

Selfie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To można sprawdzić tylko z ciekawości radziłbym nie sugerować się tym 70% punktów jest przyznawane za ligę...

Wydaje mi się, że znacznie znacznie więcej, ponieważ za statystyki 15/1 nie dostałem żadnego pkt.

Warto też wspomnieć, że miałem kiedyś 5,330 pkt. na Rengarze, wygrałem 2 gry mając staty: 27/2, 26/4 i po kilku godzinach zaaktualizowało mi się do 5,349 pkt, a gry przegrałem ze statystykami 4/~6 to miałem poniżej 5,300 pkt.

Ta strona to totalny badziew, nie polecam. Aczkolwiek tylko na niej można sprawdzić, ile "PKT" mamy na danej postaci.

PS. Pkt zależą od wygranych, nawet jak masz 500/0 to i tak nie zaliczy Ci pkt. :)

Opublikowano

Była jakaś stronka, która pokazywała którym jesteś np. Zedem w EU pod względem ilości gier. O ile się nie mylę, to było to na lolking.

Opublikowano

Lolskill to kompletna bzdura. Miałem okazję grać rankeda z 20 którymś heimerem na świecie i okazał się kompletną porażką.

Opublikowano

Lolskill to kompletna bzdura. Miałem okazję grać rankeda z 20 którymś heimerem na świecie i okazał się kompletną porażką.

Grałem z 2 heimerem eune Therdier i zaoral topa :D aczkolwiek tez sadze, ze ta strona to bzdura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...