Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polecacie CSKINY.pl ?

Nordyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie . Czy polecacie strone CSKINY.pl ? Bo chce kupić skiny i nie wiem za bardzo gdzie jeśli ktoś zna jakieś strony z skinami , to niech poda będę wdzięczny 

Opublikowano

Polecam Ci ezskins.pl

Czy reklamowanie innych stron nie jest nagradzane "Warnem" ?

Co do tematu nie polecam tej strony ze względu na jakość przyjmowania klientów.

Jest wiele opini w internecie i wszystkie pewnie są podzielne.

Legenda
Opublikowano

Ja sobie ustawie avatar tej strony i co? Lepiej, że 

@

poleca wiarygodne źródło, które dba o klientów, bez problemowy kontakt. Chodzi tutaj o pieniądze, więc nie jest to reklamowanie jakieś, a polecenie.

Również polecam ezskins.pl. Wczoraj zakupiłem 5 skinów, mimo że nowy rok bez problemowy kontakt, szybka wysyłka.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Nie kupowałem na tej stronie, ale na ezskins.pl chciałem tylko zobaczyć jak to działa, polecam tą stronę ale nie polecam kupowania przez sms, skin który kosztuje 1 ojro (4zł) tam kosztuje 30zł xD nie jest to raczej opłacalne :p

Opublikowano

Również mogę polecić innym użytkownikom właśnie ezskins, według mnie jedyna wiarygodna strona. Kupowałem skiny tam nie raz i nie ma jakichkolwiek problemów. csksiny też wydaję się wiarygodna, ale ja wolałbym już wiarygodne źródło.

Opublikowano

Paru jutuberów typu yachu / skyen .

Nagrało odcinek że poleca stimshop.pl

Sam nawet kupiłem 1 owego skina i dostałem usp- guardian MW

Ziomek wystarczy że coś ci nie pasuje i zaraz się dopieprzasz chyba mamy pomagać ludziom co nie ?

To ty zrobiłeś temat faceit.pl z czym to sie je to też powinneś warna dostać za reklamowanie strony .

Moderator który jest prawie od 3 lat na mpcforum wie lepiej co robić niż ty który jesteś 1 msc .

Tyle ode mnie .

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Osobiście nie polecam stimshop.pl, skin zamówiony do dziś do mnie nie przyszedł.
Skina z ezskins otrzymałem, także myślę że tą stronę mogę polecić.

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

a jak na tym ezskins kupować ale za pomocą nie sms bo za pomocą sms to chyba ich grzeją w głowę z tą ceną a jak tam kupić np kartą  lub kontem w banku

s-08-13-564289.png
Opublikowano

a jak na tym ezskins kupować ale za pomocą nie sms bo za pomocą sms to chyba ich grzeją w głowę z tą ceną a jak tam kupić np kartą  lub kontem w banku

Tam jest tylko sms

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Bo na tym to polega, że takie dzieci po 12 lat nie mogą zrobić przelewu, ani kupić kartą, ale mają hajs na telefonie (głównie  na nich takie strony zarabiają)

@top: polecam ezskins.pl 

DR5ChPt.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...