Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SkinGO.pl - polecacie?

lolek_fasolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli chcesz kupować przez sms nie kupuj to oni losują bronie i są to przeważnie skiny 0.04-0.10 .

A jeżeli na stronie widnieje napis czy zdjęcie ostatni los data i np. wulkan to nie jest prawda każdy umi wstawić takie coś żeby zachęcić ludzi 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Kupiłem losowy item i wyświetla się co od razu wypadło (fajny pomysł) i skin przyszedł bardzo szybko (około 15 minut). Wypadł mi MAG-7, może następnym razem coś lepszego :)

post-15880-0-55267900-1420224471_thumb.png

Opublikowano

drogie to takie. ja tam wole kupić na allegro :) 1zł 1 skin kupując więcej skinów więcej dostajesz. kupiłem 50 sztuk + gratisy to miałem jakies 80 sztuk w tym kilka wartych +5euro :) więc wyszedłem na plus

Opublikowano

drogie to takie. ja tam wole kupić na allegro :) 1zł 1 skin kupując więcej skinów więcej dostajesz. kupiłem 50 sztuk + gratisy to miałem jakies 80 sztuk w tym kilka wartych +5euro :) więc wyszedłem na plus

Kupiłem 120skinów najlepszy to awp safari mash więc zależy na kogo trafisz.

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...