Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamermod i autopickup na Thespia.pl

POULSEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Mam kilka pytań co do serwera thespia.pl .. 

Mianowicie:

1. Czy Kamermod działa na tym serwerze ? Bo słyszałem różne opinie...

2. Jeżeli chodzi, to jak zrobić, aby autopickup zbierał nam jedynie sztabki (2, 5, 10 kk ), Szkatułki triumfu, oraz Medale, szmaragdy i Magiczne kamienie ?

Pozdrawiam i licze na szybkie odpowiedzi :) 

Forza Juventus !

2a7zhuc.png

Opublikowano

Z tego co wiem to na KamerMod nie działa ponieważ jakieś zabezpieczenie jest i chociaż się serverinfo wyciagnie to i tak waży ono 0 więc nie działa ;).

X

by Me.

Opublikowano

Ok znalazłem, ale tam pisze 

*Thespia-Dodany jest poprawnie ale trzeba się z tym pobawić ponieważ ich game sprawdza jakiego game posiadamy  i nie można sie zalogować kto to umie zrobić to będzie miał kamera na thespie ( 5-10 min roboty)

Możesz mnie oświecić o co typowi chodziło?

Forza Juventus !

2a7zhuc.png

Opublikowano

Ok potwierdzone info, Kamermod nie działa,  a jakiś autopickup? 

Co do tej widoczności i pick upa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1023874-swoj-wlasny-autopickup-na-wybrane-itemy-bez-kamermoda-usuwanie-itemow-z-metin2/

http://www.mpcforum.pl/topic/785103-autopickup-na-wybrane-itemy-zrob-to-sam-poradnik-dla-srednio-zaawansowanych/

Co do kamer moda to najpierw wklej do spatchowanego clienta PL'a, odpal i zobaczy czy działa.

Opublikowano

Widziałem te tematy, ale dziękuje Ci. Jest taki problem, że nie da się item_proto wypakować... Myślałem, że coś u mnie z NetFrameworkiem czy coś, ale u kumpla też się nie da ... Uprzedając głupie pytania - tak, robie wszystko tak jak jest napisane.

Forza Juventus !

2a7zhuc.png

Opublikowano

MOD nie działa na tym serwerze bo jest coś dodane do game i wymaga edycji w bince, żeby pykało. Nawet jakbyście wiedzieli co trzeba zmienić to Kamer raczej source swojej binki nie udostępni więc moda nie będzie.

Item_proto można by edytować i wrzucić w klienta ale tak jak ktoś napisał nie da się go rozpakować ;]

Opublikowano

Zrobiłem tak. Rozpakowałem locale z Thespii i locale z całkiem innego serwera, z tego innego serwera rozpakowałem item_proto i je edytowałem , następnie to item proto wrzuciłem do thespii i podmieniłem.  Będzie działać w ten sposób?

Mam nadzieję, że zrozumiale.

Jest okej, bo zbroi nie widzę w oknie wyboru postaci, ale jak już się zaloguję to się coś buguje i nie widać nic oprócz infrejsu... (niepełnego).

Wie ktoś ocb ?

Forza Juventus !

2a7zhuc.png

Opublikowano

Czyżby tutaj był problem ?

0104 00:32:11555 :: CPythonItem::LoadItemTable: invalid item_proto[locale/pl/item_proto] STRIDE[152] != sizeof(SItemTable)
0104 00:32:11555 :: LoadLocaleData - LoadItemProto(locale/pl/item_proto) Error

Trzymaj cały plik.

http://wrzucacz.pl/file/4761420374060/syserr.txt

Forza Juventus !

2a7zhuc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...