Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buty na stronie adidasa i przelew

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem buty zx flux na stronie adidasa, wybrałem rodzaj płatności przez dotpay i bank bgż. Lecz przelew zrobiłem dopiero po jakimś czasie i sesja wygasła, lecz przelew wykonałem już na podane dane również na dany tytuł przelewu. I choć przelew został wykonany to buty nadal znajdują się w koszyku. Transakcja zostanie wykonana z opóźnieniem czy przelew cofnięty? Ktoś miał podobną sytuacje? Napisałem już na email do firmy adidas z zapytaniem. 

Opublikowano

Nie rozumiem o co pytasz.

Zrobiłeś przelew -> czyli oni dostaną kasę -> jak dostaną kasę to wysyłają ci towar.

Nie dostaną kasy to nie wyślą towaru.

dodał do koszyka ---> złożył zamówienie ---> opłata za zamówienie wygasła ---> zrobił przelew

zwrócą Ci pieniądze

Opublikowano

to zadzwoń na infolinie i poinformuj ich o tym jak najszybciej

może nie anulują, w końcu mają tytuł przelewu

Witam, kupiłem buty zx flux na stronie adidasa, wybrałem rodzaj płatności przez dotpay i bank bgż. Lecz przelew zrobiłem dopiero po jakimś czasie i sesja wygasła, lecz przelew wykonałem już na podane dane również na dany tytuł przelewu. I choć przelew został wykonany to buty nadal znajdują się w koszyku. Transakcja zostanie wykonana z opóźnieniem czy przelew cofnięty? Ktoś miał podobną sytuacje? Napisałem już na email do firmy adidas z zapytaniem

:rolleyes:  :rolleyes:

Opublikowano

Zadzwoniłem i dowiedziałem się pracują jest 23 minuty i dopiero w poniedziałek dostane maila zwrotnego z informacją o statusie transakcji. Dowiedziałem się że przelew otrzymali, pełną kwotę. Lecz transakcja nie została sfinalizowana i Pani poinformowała mnie że dowie się dlaczego i dostanę informację na maila. Tylko że te buty były w promocji -50% i teraz pytanie czy mi ich nie sprzątną do poniedziałku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...