Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft problem ze skinem.

korneliuszw1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z mc, otóż kiedy chcę mieć nowego skina to ciągle jest stary.Dziwne jest to że ja widzę mojego nowego skina a inny nie (bo się pytałem). Minęły 2 godziny i nadal nic.Mam premkę i mc 1.7.10

P.S Dodam że inny widzą skin który miałem 3 miesiące temu.

Mój Sprzęt:

Win 7 x64 bit

Asus 350 W (chyba z Delty bo działa już z 3 lata, przeżył nawet trafienie piorunem).

Palit Gtx 750 Oc Edition StormX 1 GB

czterordzeniowy Intel Core 2 Quad Q8300 @2.5 GHz

Opublikowano

Zauważyłem że Mojang ma problemy z aktualizowanie skinów od pewnego czasu, dlatego chyba trzeba czekać na ich rozwiązanie.

Tak czy siak, czy to ma jakieś znaczenie? Naprawdę skin jest tak bardzo potrzebny?

Opublikowano

Na serwerach creative bardzo :P

A najbardziej na l*******.pl

Mój Sprzęt:

Win 7 x64 bit

Asus 350 W (chyba z Delty bo działa już z 3 lata, przeżył nawet trafienie piorunem).

Palit Gtx 750 Oc Edition StormX 1 GB

czterordzeniowy Intel Core 2 Quad Q8300 @2.5 GHz

Opublikowano

Zauważyłem że Mojang ma problemy z aktualizowanie skinów od pewnego czasu, dlatego chyba trzeba czekać na ich rozwiązanie.

Tak czy siak, czy to ma jakieś znaczenie? Naprawdę skin jest tak bardzo potrzebny?

microsoft jak coś.

Bez skina głupio się gra.

Na jakimś zagranicznym forum pisali, że mają jakieś błędy i spróbują to naprawić.

Opublikowano

Nie wiem czy na to mówić mojang czy microsoft. Ale wiem tyle że od dawnego czasu problem ze skinami mają  (aktualizacją) 

Opublikowano

Serwery Mojangu/Microsoftu są w trakcje naprawiania tego błędu, także trzeba cierpliwie czekać. W innym wypadku napisz z tym problemem do Supportu (Tam bardziej szczegółowo Ci dadzą odpowiedź i napiszą co i jak). 

Opublikowano

Już nie Mojang :D tylko Microsoft który odkupił Minecrafta od nich hehe :D

@topic zazwyczaj czeka się do 24h jeżeli po tym czasie się nie zmienia pisz do nich ustawią Ci większy priorytet z zmianą skina na ten czas

TEMAT

Opublikowano

A ja nie mam problemu takiego. Co chwile zmieniam skina i proces ten przebiega pomyślnie. Zauważ ze na stronie minecraft.net masz dwa pola ze skinem. Jedno tyczy się najnowszej zmiany a drugie obowiązuje dla wersji 1.7.X wiec jezeli zle pole wybrałeś to żadnych zmian nie będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...