Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xMateo™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć z tej strony Mat3eo Znany pod Nickiem xMateo.

Pare zdań o mnie :

Nazywam się Mateusz mam 16 lat.
Z programem teamspeak miałem styczność około 2 lat temu.
Wtedy zacząłem się bawić w rangi, zabezpieczenia, boty oraz wszelkich konfiguracji związanych z TS.
Jestem młodym, energicznym, pełnym pasji i pomysłów.
Dbam o najmniejszy szczegół i dopinam wszystko na ostatni guzik.

Oferuję :

- Reklame twojego serwera TS na YT, wszelakich forach znalezieniu serwerów do współpracy.
- Pomoc z ogarnianiem ludzi tworzeniu im kanałów i nadawaniu rang.
- Oferuję także pomoc techniczną.
- Konfiguracje wszystkich botów.
- Zrobienie Perfekcyjnie Rang, Kanałów oraz wszelakich konfiguracji z TS.
- Zabezpieczenia Maszyny/TS.
- Instalacje TS.
- Podpinanie Domeny.
- Posiadam Licki na TS/Skonfigurowane Boty etc.

Kontakt :

GG : 50549221 (online 24/7)
Prywatna Wiadomość na Forum.
e-mail : [email protected]
  • Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam zrobił mi perfekcyjnie TS'A . Oraz skonfigurował boty. Użyczył nawet mbot'a.

To co napisałeś na końcu jest kluczowe co do "xMateo" mam swoje zdanie.

Ale po rozmowie z nim stwierdzam, że jest on osobą nie kompetentną do robienia takich rzeczy, bądź mogę się mylić ale mam takie odczucie.

Opublikowano

polecam kolego Mat3eo. Znam go od kilku dobrych lat. Zawsze służył dobrą radą - czy to w realu, czy na ts'ie, czy grach.

Pamiętam kiedyś, jak w 4 klasie podstawówki, mieliśmy sprawdzian i siedziałem właśnie z nim. Wypisał mi się długopis, a do końca było 5min. Mateusz widział, że prawie nic nie napisałem więc nie dość, że sam nie dokończył sprawdzianu, to pożyczył mi swój długopis i dał ściągnąć. Dzięki niemu obaj dostaliśmy czwórki.

Pamiętam też, że zawsze na wf'ie trochę nie ogarniał jak graliśmy w nogę, ale mimo wszystko i tak zawsze podawał i nie szedł do bramki na chama.

Ponadto bardzo dobrze ogarnia ts'a i go polecam gorąco.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale po rozmowie z nim stwierdzam, że jest on osobą nie kompetentną do robienia takich rzeczy, bądź mogę się mylić ale mam takie odczucie.

Klass hakerze weź wyjdź mówisz że xMateo się nie nadaje hmm " JEST NIE DOŚWIADCZONY " a jakoś Ci te twoje ts'y gasił jak muchy a co najlepsze śmiesznym trafem Nadawał sobię Rangi ^ ^. 

Opublikowano

Osobą nie kompetentą w tym poście jesteś Ty.Nazywasz siebie profesjonalistą,który ogarnia serwery głosowe,a wykladasz się na zabezpieczeniach.Myślisz,że technik serwerowy ma potrafić tylko rangi,kanały,uprawnienia ?? Mylisz się!

Nie umiesz poprawnie zabezpieczyć portu query,korzystasz z serwerów o adresacji 17.217,gdyż liczysz na ich zabezpieczenia,sprzedajesz boty(Helpery),które możemy spotkać w internecie za free(github)...Jeżeli miałbyś przed sobą serwer dedykowany z innej firmy to chciałbym Ciebie zobaczyć jak wycinasz atak ...

Lubisz oceniać i krytykować ich,żeby Pan profesjonalista miał jak ludzi okradać z ts'ów.

Lepszą osobą od Ciebie jest Yuri,Grzechu i wiele innych osób.

@ Topic

Polecam ^^ i zezwalam na wykorzystywanie moich metod.

Osoba godna polecnie mimo tych negatywnych opini od kredkomanów u farbomanów.

Dlaczego polecam?

Podchodzi do każej sprawy indywidualnie.Nie interesują go sloty,hosting,licencja tylko możliwość pomocy dla osób trzecich!

NIECH ŻYJE WOLNA POLSKA, PRECZ z KOMUNĄ ! TEGO !

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Polecam kolegę, zna się na rzeczy :) Jest bardzo dobry :) Polecam, polecam :D

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...