Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer do Iturii i *Thespii

Michios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa Cheata

Kamer mod Ituria (1.0) i *Thespia (Beta 0.1)

Czy cheat działa na Kamer Modzie?:

Tak

Download:

https://mega.co.nz/#!ydplTYxY!bAHjle7QhGxvMV59mYwhqEBWcnLLaNs_7TgZtBWEstc

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/82ad275098120b07076e6304b23c5f5e2750176d153eea489ccc79dea102ac84/analysis/1420215404/

Info:

Siemka , łapcie nie widać Ikonek szkatułek ale są one w eq ( w sensie możemy je normlanie otwierać) Spowodowane jest tym że nie miałem czasu wrzucić plików icon.Całość wklejamy do moda.

*Thespia-Dodany jest poprawnie ale trzeba się z tym pobawić ponieważ ich game sprawdza jakiego game posiadamy  i nie można sie zalogować kto to umie zrobić to będzie miał kamera na thespie ( 5-10 min roboty)

NIE DZIAŁA MI GENERATOR DRODZY MODERATORZY DODAJCIE SOBIE COŚ Z PUBLIKACJI CHEATA I SPRAWDZCIE.!!!

.301821420140046245484.jpg

sygna.png

Opublikowano

Dzięki. Może ktoś wytłumaczyć jak zalogować się na thespie?

Wchodzisz na stronę główną serwera, następnie klikasz magiczny przycisk "Zagraj z nami" bądź dodaj do adresu /rejestracja. Następnie wypełnij wszystkie pola najlepiej poprawnymi danymi (postaraj się również zapamiętać to, co wpisujesz). Poruszaj się ku dołu strony, a tam zauważysz przycisk "Zarejestruj" - mam nadzieję, że wiesz co z nim zrobić. Teraz już z górki. Sprawdź, czy nie trzeba potwierdzić konta na poczcie. Jeżeli nie - otwórz swojego clienta z grą, poszukaj ikonki z serwerem i w nią wejdź. Wypełnij pola - login i hasło (miałeś zapamiętać), na klawiaturze jest taki klawisz jak enter bądź w grze zaloguj się i brawo, jesteś na serwerze!

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Błędny skan - dałeś do strony a nie do pliku.

Popraw to - 2h.

@michios

Zrobione

Popraw download.

24h

Zrobione

Jak odpalić to na Thespi ?

Instrukcja podana 

sygna.png

Opublikowano

Ja miałem kamera do thespii wgranego

A jak wgrywam i wyskakuje

post-1086701-0-74138500-1420216793.jpg

Coś w tym stylu, to znaczy, że muszę pokombinować z game ?

*Thespia-Dodany jest poprawnie ale trzeba się z tym pobawić ponieważ ich game sprawdza jakiego game posiadamy  i nie można sie zalogować kto to umie zrobić to będzie miał kamera na thespie ( 5-10 min roboty)

Opublikowano

Gdzie?

PS: Ruszcie troche glowa bo za was nikt wszystkiego nie bedzie robil :D

A jak wgrywam i wyskakuje

attachicon.gifmetin2-135_132823216629.jpg

Coś w tym stylu, to znaczy, że muszę pokombinować z game ?

To jest wina po stronie twojego KM

sygna.png

Opublikowano

PS: Ruszcie troche glowa bo za was nikt wszystkiego nie bedzie robil :D

To jest wina po stronie twojego KM

Dobra już sobie poradziłem z tym błędem, granie na windows 8 w metin2 graniczy z cudem, ogólnie w jakakolwiek grę. Trzeba było zaktualizować visual c++ oraz Net framework. A ja myślałem ze to wina moda. Zwracam honor :)

Opublikowano

Może mi ktoś napisać na Pw jak zrobić, aby działał na Thespii ? Z góry dzieki :)

Forza Juventus !

2a7zhuc.png

Opublikowano

Zrobiłem jak piszecie, loguję się na Thespie i po wybraniu postaci wywala mnie z Metina...

Wie ktoś co jest źle? ;x

X

by Me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...