Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]powiadomienie gdy jakis mod zacznie "rozwiązywać" twojego raporta

wlatca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie to można by było takie coś dodać. Informowało by to użytkowników, że ich raportem się ktoś zajął i niemuszną nim spamić. Tak.

Opublikowano

W sumie to można by było takie coś dodać. Informowało by to użytkowników, że ich raportem się ktoś zajął i niemuszną nim spamić. Tak.

Spamowanie(wysyłanie kilka razy raportu na ten sam post) w żaden sposób nie przyspieszy wykonania danego raportu. ;)

Jak dla mnie zbędne, wiadomo, że każdy raport będzie zrobiony. Na nie.

Opublikowano

Jeżeli użytkownik będzie miał opcje w ustawieniach profilu takie jak: Powiadom mnie, gdy moderator będzie rozpatrywał mój raport".
Tak.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Na tak, jeśli miałaby to być informacja o oznaczeniu zgłoszenia jako zakończone.

Opublikowano

Jestem na tak. 

Dobrze byłoby jeszcze aby informował nas o tym czy raport był w ogóle wysłany prawidłowo.

Coś w stylu "Twój raport został wykonany- nadano ostrzeżenie" i "Twój raport został wykonany- naucz się raportować" /lub "Twój raport został wykonany- brak ostrzeżenia".

Admin Cienia
Opublikowano

Jesli raport jest prawidłowy, to zostaje wykonany. Tak więc wprowadzanie takiej opcji jest zbędne.

1294477714-U1.png

Opublikowano
­Nie, każdy raport jest wykonywany, nigdy nie powinno się "spamować raportem", bo to nic nie daje.
Opublikowano

"Twój raport w xyz za xyz został wykonany przez Moderatora."

Tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...