Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wzielibyscie udzial?

Gość NasteR1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jestem w trakcie tworzenia pewnego projetku i mam pytanie do zwyklych ludzi, ktorzy nie posiadaja skinow za XXXXX EURO, czy jezeli byla by strona, strona ta byla by zaufana i prawdziwa, bez oszustw, to wyslalibyscie smsa np. za 2 zl , zeby wziac udzial w losowaniu danego skinu? np. awp asiimov, autor zarabial by na smsach, ale ten giveaway bylby jak najbardziej prawdziwy. Btw. zauwazaylem, ze ludzie kupuja czasami suby na twitchu, za ok. 5 dolarow, zeby wziac udzial w losowaniu, wiec cos w tym jest ;)

Opublikowano

Kto by nie wziął udziału jasne ale musi być uczciwe .

Myślisz? Tworzę właśnie projekt i planuje co tydzień robić lajwy/filmiki na youtube, gdzie losuje wszystkie kody zwrotne sms, potem sprawdzam kod w bazie danych, biore trade offer i daje item ziomkowi, ktory wygra.

Weteran
Opublikowano

Jeśli koszt sms'a wynosiłby 2 zł z groszami i można byłoby wygrać awp asiimov, to wielu ludzi by wzięło w tym udział

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Dodatkowo jak po pierwszym razie wstawisz dowody uczciwych sprzedazy to nastepne pojda gladko. Pamietaj o dobrym regulaminie i powinno sie udac.

Opublikowano

Na ten moment jest zbyt dużo stron, które oszukują w ten sposób, ludzie są uprzedzeni do takiego czegoś, ale jeżeli to by było prawdziwe i nie było by takiego czegoś, że jak ktoś wyślę więcej smsów to będzie miał większe szanse, to sam bym wziął w tym udział.

Opublikowano

Na ten moment jest zbyt dużo stron, które oszukują w ten sposób, ludzie są uprzedzeni do takiego czegoś, ale jeżeli to by było prawdziwe i nie było by takiego czegoś, że jak ktoś wyślę więcej smsów to będzie miał większe szanse, to sam bym wziął w tym udział.

Chciałbym zrobić coś w stylu, ze jesli wyslesz sms za 2 zl to masz zwykla szanse, czyli jakby twoj nick jest 1x wpisywany np. do randomizera, alej ak wyslesz np. za 4 zl to masz 2x wiecej szansy, bo twoj nick jest 2x wpisywany do randomizera. Jest to raczej uczciwe, bo czym wiecej wspomozesz strone, tym masz wieksze szanse na wygranie.

Jakby sie strona rozwinela to planuje co msc robic giveaway kosy.

Bo na poczatku to jakies skinki 10-20 euro. Tyle inwestuje.

Btw. takiej strony jeszcze nie ma, sa jakies strony gdzie losujesz np. skin statrack za 5 zl, ale jest to idiotyczne bo wiadomo, ze wylosujesz skin warty 10 centow ...u mnie moze wylosowac np. tylko 3 osob z 200, ale dostana prawdziwy skin, wartosciowy, a nie jakis s**t ;-)

Opublikowano

Chciałbym zrobić coś w stylu, ze jesli wyslesz sms za 2 zl to masz zwykla szanse, czyli jakby twoj nick jest 1x wpisywany np. do randomizera, alej ak wyslesz np. za 4 zl to masz 2x wiecej szansy, bo twoj nick jest 2x wpisywany do randomizera. Jest to raczej uczciwe, bo czym wiecej wspomozesz strone, tym masz wieksze szanse na wygranie.

Jakby sie strona rozwinela to planuje co msc robic giveaway kosy.

Bo na poczatku to jakies skinki 10-20 euro. Tyle inwestuje.

Btw. takiej strony jeszcze nie ma, sa jakies strony gdzie losujesz np. skin statrack za 5 zl, ale jest to idiotyczne bo wiadomo, ze wylosujesz skin warty 10 centow ...u mnie moze wylosowac np. tylko 3 osob z 200, ale dostana prawdziwy skin, wartosciowy, a nie jakis s**t ;-)

Jestem za, pomysł jak najbardziej na tak. Tylko dobry regulamin i jak mówisz, nie rób wałków ze skinami + żeby nie było ustawione.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Szczerze ?

Ma szanse sie to powiesc. Sam na pewno by wzial udzial w takim losowaniu. Musialbys sie jakos rozpromowac ,ale to twoja sprawa :p

Samej stronki nie robil bym tylko pod giveawaye, zrobil bym cos jeszcze (same zakupy skinow za sms) ,ale jak chcesz wiecej info pisz PW :D

(Mam nadzieje ze moj post w jakikolwiek sposob nie lamie regulaminu Mpc Forum)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Wątpię, że coś takiego 'ot tak' będzie dobrze prosperować. Milioner z cs:go, albo inni nie dadzą Ci się wybić. :) U nich każdy kupuje.

graphic.png

Opublikowano

Wątpię, że coś takiego 'ot tak' będzie dobrze prosperować. Milioner z cs:go, albo inni nie dadzą Ci się wybić. :) U nich każdy kupuje.

czegoś co chcę zrobić nie ma jeszcze w Polsce. To co tutaj pisze to tylko zalążek. Btw. przecież te strony skiny za sms to jakiś farmazon, trzeba być idiotą żeby tam kupować. A i tak najlepsze są oferty w stylu losowanie skinow od 0 do 100 euro ...

Dobra chcialem sie dowiedziec co mysla inni o tym, do zamkniecia. Dzieki all.

PS2. zaufanie to podstawa w tym biznesie. Nie mozna robic ludzi w c***a - jak to robil Krzema :@@@@

Opublikowano

Pomysł bardzo dobry , tylko ja bym ci polecił żebyś się dogadał z jakimś youtuberem , streamerm który pomógł ci się rozreklamować i jeszcze potwierdzał by prawdziwość wygranej .

Wiadomo ze ludzie uwierzą komuś kto ma swoich widzów i ma zaufanie :D 

Sam bym wziął odział w losowaniu :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...