Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][sugestia] team lol-a forumowu

Ambrozjak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Dla 8 osób to gruba przesada, ale jeśli ma to być aktywna grupa z kilkunastoma członkami (coś w podobie do MPC Racing Team) to fajny pomysł.

Limitem jest ilość osób w teamie w grze.
Opublikowano

Limitem jest ilość osób w teamie w grze.

Tak tak, to rozumiem. Bardziej chodziło mi o to, że niekoniecznie musicie się tam zbierać tylko w 8 osób. Grupa na forum mogłaby być podzielona na kilka ośmioosobowych drużyn. Wtedy macie miejsce do komunikacji, swoje teamy ćwiczą ze sobą i wymieniają się zdaniami nt. graczy czy samej gry, no wiadomo jak to jest :)

­

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Pomysł sam w sobie dobry, tylko jeśli ma to wyglądać że tylko tzw. psiapsiułki Teamu mają się znaleźć w nim to totalnie nie ma to sensu.

Na tak! ;)

Opublikowano

Tak tak, to rozumiem. Bardziej chodziło mi o to, że niekoniecznie musicie się tam zbierać tylko w 8 osób. Grupa na forum mogłaby być podzielona na kilka ośmioosobowych drużyn. Wtedy macie miejsce do komunikacji, swoje teamy ćwiczą ze sobą i wymieniają się zdaniami nt. graczy czy samej gry, no wiadomo jak to jest :)

­

+1

Na początku 15-20 osób byłoby jak najbardziej okej.

Wtedy po 5 osób do teamu i żeby każdy ćwiczył. Żeby rezerwa nie siedziała na rezerwie all time.

Mhm..

313561454060320945952.gif
Opublikowano

A jeżeli chodzi o rekrutację, to macie jakieś pomysły jak by miała przebiegać? Dobrze by było gdyby został powołany tz. Trener

Rekrutacja... Hm...

Do ugadania jest. Trener też.

Potrzeba jedynie w miarę spokojnych ludzi w drużynie, a nie internetowych napinaczy.

Jak projekt zostanie zaakceptowany to wtedy można głębiej to ogarniać.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

xD trener powołany do bandy 14 latków, którzy nadupcają na bolu i L#. Dawajcie farexa na managera to szybciej się to skończy niż zacznie.

Opublikowano

­

Zróbcie parę grup i ćwiczcie między sobą :)

Na taki system jestem skłonny powiedzieć TAK :)

­

Opublikowano
­Zbędne i jakoś nie wiem czy znajdziemy nawet 8 użytkowników, którzy umieją grać na ogarniętym poziomie bez cheatów na tym forum.
Opublikowano

Znam ich z forum (tu pada obelga).

nadal nie widze problemu by zrobic po za forum nie żebrac o jakies plakietki czy przywileje i grać dla siebie

o dziwo liczba osob (8) pasuje dokladnie z toba i twoimi znajomymi, przypadek?

­

Opublikowano

nadal nie widze problemu by zrobic po za forum nie żebrac o jakies plakietki czy przywileje i grać dla siebie

o dziwo liczba osob (8) pasuje dokladnie z toba i twoimi znajomymi, przypadek?

To, że ich znam z forum to nie znaczy, że to moi znajomi (obelga). Znam ich tylko z widywania w dziale lola.
Admin Cienia
Opublikowano

TroLLu, Ambrozjak Tematy z sugestiami nie służą do kłótni i przepychanek słownych, wyraziliście już swoją opinię wiec resztę załatwiajcie miedzy sobą na PW.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Był kiedyś taki team i niestety okazał się pomyłką. Natomiast jeżeli ktoś z aktualnego teamu miałby ochotę się za to zabrać, to jestem na tak, bo warto spróbować.

giphy.gif

Opublikowano

Był kiedyś taki pomysł z Teamem, ale na chęciach się skończyło, ale jeżeli ktoś dobrze to zaplanuje, zrobi selekcje to czemu by nie.

Jestem na tak, jeżeli zrobi to odpowiednia osoba, a nie zrobi MPCteam ze znajomymi ;)

Opublikowano

Lepiej by było robić turnieje z lola co 3 miesiące, zapewne cieszyły by się dużą popularnością. A dopiero potem z tych turniejów wytypować TOP graczy LOL'a MPCforum i przyznać im tam plakietki czy coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...