Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy włączaniu metina

Powe3rOn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. jak od razu po uruchomieniu komputera włącza metin2mod (chodzi o pl) to włącza się normalnie, ale tylko jak już wyłączę moda jakoś po 30minutach od kiedy komputer jest włączony to nie chce mi się patchowac (wyskakuje błąd 12007) ten sam problem mam z invoria s2, jak włączę od razu invorie to normalnie mogę się zalogować do gry, a po jakimś czasie wyskakuje mi błąd podczas połączenia z serwerem- tak jakbym miał odcięty dostęp do internetu. 

proszę o pomoc

Opublikowano

Panel sterowania >>> Centrum sieci i udostępniania >>> wybieramy nasze połączenie np. Połączenie lokalne >>> w otwartym oknie Stan połączenia wybieramy Właściwości >>> Protokół internetowy w wersji 4 (TCP/IPv4) i klikamy przycisk Właściwości >>> wpisujemy ręcznie adres serwera w sekcji „Użyj następujących adresów serwerów DNS".

636451494245979649038.gif

Opublikowano

W oknie Właściwości.

Lewym klawiszem kliknij na "Protokół internetowy TCP/IP", a następnie naciśnij przycisk "Właściwości". W kolejnym okienku, które zobaczysz, zaznacz opcję "Użyj następujących serwerów DNS". W miejsce "Preferowanego serwera DNS" wpisz 208.67.222.222, a jako "Alternatywny serwer DNS" - 208.67.220.220. Po wpisaniu naciśnij OK, a później Zamknij i jeszcze raz Zamknij. Następnie uruchom ponownie komputer.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...