Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradziona kosa, odpowiedź supportu.

Jezusx3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, skradziono mi kose, w zasadzie sie źle wymieniłem i tak ją straciłem ale mniejsza o to xD

Napisałem od razu do supportu, wczoraj dostałem odpowiedź. 

Hello Rechar,

Thank you for contacting Steam Support.

We apologize for the delay.

As a one-time customer service gesture, we have reversed the trades that were committed while your account was compromised. Any Community Market listings that you had listed were also removed and returned to your inventory. We will not restore stolen items again.

It may take several days for items to reappear within the game. If you don't see your items after 48 hours please let us know.

Your computer is likely infected with malware. To prevent further damage to your account, we suggest immediately scanning your computer with a free anti-malware program such as Malwarebytes or Microsoft Security Essentials. 

Additionally, please closely review our Account Security Recommendations:

TITLE: Account Security Recommendations
URL: xxx

We have reset your account password and sent the new login information to the e-mail address associated with this support account. If you do not receive the e-mail, please check your spam or trash folder.

Note: The new password consists of all numbers.

To further protect your account, you will be unable to trade or use the Community Market for a period of time.

Czy to znaczy że oddadzą mi kose ? Na razie jak wchodze są dodane inne itemki o.O

graphic.png

Opublikowano

z mojego bad inglisz wynika:

jeśli miałeś wcześniej skradzione itemy to dali ci te co skradzione były wcześniej nie kosa

i masz przeskanować komputer antywirusami bo masz podobno wira

Opublikowano

czyli kosy nie oddadzą tak ?

Jeżeli tobie skradziono to moją prawo oddać.

Opublikowano

Jeżeli tobie skradziono to moją prawo oddać.

powiem Ci że nigdy niczego mi nie skradziono :)

zawsze w wymianie oszukiwali xD

zwrócili mi gryfa którego straciłem w taki sposób i kilka innych skinów.

więc kose też oddadzą ?

graphic.png

Opublikowano

jak wy to straciliście ? ludzie wam pokazali itemki które nie istnieją czy coś ? jak oni to zrobili?

Opublikowano

@Jezusx3

Jeśli dostałeś taką wiadomość to powinni ci oddać.. mógłbym wiedzieć po jakim czasie ci odpisali? Bo ja napisałem do polskiego supportu i chyba wiem, że popełniłem błąd.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Chyba to jest ten sposób że np. ty dajesz jakiś drogi skin za jego 30 beznadziejnych tylko że w środku tych beznadziejnych proponujesz jakiś dobry.

I osoba która ma oddać tą większą ilość poprostu nie dostrzega tego jednego.

Opublikowano

Mi gość wbił na konto nwm jak nie podawałem mu passów ani nic steam guard on , może dlatego , że nie mam antywira

Opublikowano

Chyba to jest ten sposób że np. ty dajesz jakiś drogi skin za jego 30 beznadziejnych tylko że w środku tych beznadziejnych proponujesz jakiś dobry.

I osoba która ma oddać tą większą ilość poprostu nie dostrzega tego jednego.

no to sorry ale jeśli tak to jest to tylko wasza wina :D za gapowe się płaci, chociaż myślę że oni inaczej to stracili

Opublikowano

ja straciłem przez to że dawałem flipa za 100€ za guta białego ze st za 130, a w czasie wymiany podmienił na guta za 30€, popadłem w depresje, wystawiłem konto na allegro, kose wymieniłem na klucze, nic z nich nie dostałem xD 

a napisałem po polsku do polskiego 2 grudnia, odpisali mi po angielsku 31 ^^

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...