Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krestia - Prywatny serwer SFGame!

ShiZZerPG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server super jest na plus tylko przy kupnie zlota w sms shop ciulaja. . Pisze 500 000zlota za ok 4zl. A po zakupie dostajemy 5 000 zl. I dowiadujemy sie po kupnie ze licza sie tez srebne. . Dlatego zanim kupisz zloto w sms shop przeczytaj to

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Admin Cienia
Opublikowano

Jak ma ktoś gildie z trenem i złotem to niech da cynk na pw.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Nie polecam gry na tym serwerze, admin banuje za nic i dodaje złoto i grzybki znajomym :)

W jakim celu miałby banować ludzi za nic, przecież dzięki temu traciłby graczy, także to wyssane z palca.

Co do rozdawania złota/grzybków to nie wiem, jeśli masz jakieś dowody z checią je obejrzę.

Ja osobiście serwer POLECAM, jak na razie.

Admin odpisuję na gg, zawsze odpowiada na pytania, liczy się z zdaniem graczy - oczywiscie to tylko moja opinia.

Pozrdrawiam

Opublikowano

Zbanowałem cię za bota... więc to raczej nie jest "za nic" ...

Nie dodaje grzybków znajomym, thceam dostał ponieważ jako Moderator nie mógł brać udziału w konkursie, dlatego dostał nagrodę pocieszenia..

Pozdrawiam.. ;) 

Opublikowano

Zbanowałem cię za bota... więc to raczej nie jest "za nic" ...

Nie dodaje grzybków znajomym, thceam dostał ponieważ jako Moderator nie mógł brać udziału w konkursie, dlatego dostał nagrodę pocieszenia..

Pozdrawiam.. ;)

zbanowałes mnie za bota którego nie używałem ...

Opublikowano

Witam,nie polecam serwera....Administrator gra nie fair i nic nie robi w celu rozbudowy serwa.Ale najlepsze jest to,że rozdaje znajomym złoto i grzybki za darmo...

Miałem najlepsze statystyki na serwie,choć zacząłem grać pare dni po publikacji serwa i nigdy mi nie brakowało grzybów.

Osobiście jako były moderator forum NIE POLECAM nawet zakładać konta na tym serwie.

Odnośnie do niesłuszego bana...Nie było żadnych 100% dowodów na to,że gracz używał wspomagaczy,a bana jednak dostał jakby za darmo...

Jeszcze raz-NIE polecam -_- Pozdro !

Opublikowano

Witam,nie polecam serwera....Administrator gra nie fair i nic nie robi w celu rozbudowy serwa.Ale najlepsze jest to,że rozdaje znajomym złoto i grzybki za darmo...

Miałem najlepsze statystyki na serwie,choć zacząłem grać pare dni po publikacji serwa i nigdy mi nie brakowało grzybów.

Osobiście jako były moderator forum NIE POLECAM nawet zakładać konta na tym serwie.

Odnośnie do niesłuszego bana...Nie było żadnych 100% dowodów na to,że gracz używał wspomagaczy,a bana jednak dostał jakby za darmo...

Odrobiłeś lekcje z pszyrody? :D :D

Opublikowano

Serwer słaby, mając 15 lvl z 1 lvl'a leci cześć :) Taki 30 lvl może sobie farmić na 10-20 lvl.

Skoro jesteście na podobnych pozycjach rankingowych, to cześć dostajesz, tak jest nawet na globalu... :) 

Opublikowano

HAHAHAHAHAH. Człowieku Pierdo*lnij się za przeproszeniem...

Gram nie fair? Mam 70 lvl... nie dodaje sobie nic...

Dowód za bota? To widać po zrobionych misjach.. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Tak gdy jest wiecej niz 3 to sa usuwane.

Od siebie : Gralem na serwerze i go nie polecam roi sie od botów,cziterów bugerów - ktoś wspomniał że administrator serwera rozdaje grzyby i zloto znajomym to prawda - gość na 120 lvl-u miał po 1000 dodane w staty. Admin ma wyje*ane na serwer nie inteeresuje się niczym. Nie umie nic zrobić sam, forum nie jest jego.

baner.png

Opublikowano

Też nie polecam... usunięto mi konto,albo dostałem bana, nwm czemu. Miałem najwyższy lvl na serwie, wykonywałem najkrótsze misje i nie przewijałem ich, więc miałem najwięcej przygód i sporo grzybków i pewnie wzięto to za boty,ale jak nie potrafi się wykryć bota i banuje każdego kto ma o 10lvli więcej niż pozostali to powodzenia. Nawet na forum był (jest?) dział ze zgłaszaniem hackerów, bo jak pisałem, admin nie potrafi ich wykryć. Parodia :)  Może upadnie szybko :)

Opublikowano

Już nie polecam, boterów coraz więcej a administratora nie ma przez cały dzień, jeśli nie jest w stanie sam zapanować nad serwerem warto pomyślec o większej ilości adminów.

Pełno boterów!

Opublikowano

@fifi123xD98

A czy Admin to robot?

Nie każdy siedzi 24 godziny na dobę przed komputerem.

Może ma też inne sprawy na głowie?

Ogarnij się i pomyśl zanim napiszesz.

Przeczytaj co napisałem jeszcze z 2-3 razy.

To warto zwerbować administratorów.

Norbercie pomyśl zanim napiszesz jakieś wypociny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...