Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

vrath

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Riuck rangi są, trochę nie miałem czasu pracować nad czatem. Fakt że nie masz [Noob] przy nicku tak boli?

Widzę że skaczesz po serwerach, wchodzisz na 20 sekund i nie polecasz. Nie próbuję wnikać w twoje fetysze, po prostu nie polegałbym na twojej opinii.

Opublikowano

Skakałem poszukując dopracowanego serwera. Twój nie jest dopracowany. Jeżeli nie miałeś czasu to po co go otworzyłeś? Mogłeś posiedzieć nad nim jeszcze trochę, może ocenił bym twój serwer inaczej.

Opublikowano

Testowaliśmy od rana, da się grać, i to całkiem przyjemnie. Najważniejsze rzeczy są zrobione, a czat nie wpływa na jakość rozgrywki. Być może zechcesz wpaść po południu, jutro lub pojutrze... A jeśli takie szczegóły cię tak odrażają, to cóż... powodzenia w szukaniu.

Opublikowano

1.8 ? Nie jestem pewien czy ten serwer wypali. Większość ludzi ma 1.7 i nie śpieszy im się do 1.8. Ja też nie mam 1.8 ,więc zostaje mi tylko czekać na serwer w wersji 1.7.

Pisanie bezsensownych postów to moja specjalność.

|Ostrzeżenia| ---> 55% <---

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...