Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostałem Oszukany

Haritirox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem. Nabrałem się na pewien trick, koleś dał mi oferte na dany skin z formułką gdzie pisało, że dostane 6 Ojro(do portfela steama). Otóż nie wiedziałem, że nie da się przesyłać (pierwszy raz się przy tym jestem). Ja głupi zaakceptowałęm oferte. Czy jest szansa na odzyskanie skinu lub przynajmniej blokady dla tego osobnika?  Mogę zrobić zdjęcie chatu, zdjęcie wymiany. Jakby kogoś interesowało to ten pan jest oszustem:

http://steamcommunity.com/profiles/76561198095961122

Wszystkie posty typu: ,,Jak mogłeś się tak nabrać" , ,,Debil jesteś i tyle" itd. Zgłaszam bo nic nie wniosą do sprawy.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Szczerze skin mnie już wali (Pamiątka z Dreamhacka z finałów), che by dostał na zawsze bloka na wymiane. Jak ktoś pomoże napisać do Supportu angielskiego nagrodzę limitem i 5 w profilu

yiWCsl1.png
Opublikowano

Po jaki luj on ma dostać bana? Dobrowolnie zgodziles się na wymianę, to tylko Twoja wina. Nauczka na przyszłość.

Aha, czyli fajnie. Mogę tak nabierać ludzi? Spoko, od teraz tak będę nabierał. Dziękuje za wielką pomoc, chociaż powtarzasz po górze.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Aha, czyli fajnie. Mogę tak nabierać ludzi? Spoko, od teraz tak będę nabierał. Dziękuje za wielką pomoc, chociaż powtarzasz po górze.

Można tak nabierać ludzi ale tylko nowych na steamie. Inni się nie nabiorą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...