Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka gra MMORPG ? PILNE

remik192837

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję gry mmorpg.

Chodzi mi o grę z :

-dynamicznym systemem walki (non-target)

-otwartym światem

-żeby chociaż kilku polaków było

Mój sprzęt :

Procesor :   Intel Pentium Dual CPU E2200   2.20  Ghz

Grafika    :   NVIDIA GeForce 7300 gt

Ram        :   3 GB

System    :   Windows 7 64Bit

JEŻELI GRA JEST NIE CO ZA DOBRA NA MÓJ SPRZĘT ALBO NIE SPEŁNIA TYLKO 1 Z WARUNKÓW PROSZĘ I TAK PODAĆ NAZWĘ

Opublikowano

jak chodzi o Tere najlepiej grać na serwerze takim gdzie inni Cię nie zabiją według mnie. Idę do lokacji, dead, respawn w mieście i tak z 5-6 razy aż ubiłem 10 stworków do questa xD Może kiedyś jeszcze wrócę do niej... i znowu pobierać tyle GB, no cóż.

Aktualnie gram w Aura Kingdom - grafika trochę cukierkowa. Coś bardziej dla fanów anime oraz w Elsword. Z klasyków polecam Lineage 2 :) Czekam także na Black Desert

Opublikowano

Witam poszukuję gry mmorpg.

Chodzi mi o grę z :

-dynamicznym systemem walki (non-target)

-otwartym światem

-żeby chociaż kilku polaków było

Mój sprzęt :

Procesor :   Intel Pentium Dual CPU E2200   2.20  Ghz

Grafika    :   NVIDIA GeForce 7300 gt

Ram        :   3 GB

System    :   Windows 7 64Bit

JEŻELI GRA JEST NIE CO ZA DOBRA NA MÓJ SPRZĘT ALBO NIE SPEŁNIA TYLKO 1 Z WARUNKÓW PROSZĘ I TAK PODAĆ NAZWĘ

Yulgang 2? Spróbuj może tego, nie ma za zbyt dużo MMORPG'ków Non-target z otwartym światem, tym bardziej na twój sprzęt. 

Opublikowano

A grałeś w Metin2? Jak nie to spróbuj. Są tam nooby ale jest ich tyle samo, co porządznych graczy. Polecam jakiś porządny priv.

1389013997-U952019.png

Opublikowano

Na metka tyle godzin poszło :D  , ale w końcu się znudził :mellow: .

KTOS GRA W TERE ?

Zależy mi na ustawieniach ,żeby gra  chodziła jak najlepiej - minimalne,tylko jak je ustawić ?

Opublikowano

Na metka tyle godzin poszło :D  , ale w końcu się znudził :mellow: .

KTOS GRA W TERE ?

Zależy mi na ustawieniach ,żeby gra  chodziła jak najlepiej - minimalne,tylko jak je ustawić ?

Każdy suwaczek w opcjach przesuwamy w stronę lewą (minimalne ustawienia), to chyba logiczne, na prawdę głupie pytanie. Jeśli po zalogowaniu do gry ścina ci się, za dużo już nie zrobisz, bo z tego co pamiętam opcje ustawiały się w automatycznie. Moim zdaniem na tym sprzęcie nie pograsz, to że ktoś tam wyżej powiedział, że na 3GB RAM mu chodziło jest debilem, bo ważny, a nawet ważniejszy jest procesor i karta graficzna. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...