Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rankedy ;-;

RutherforPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbiłem ostatnio Gold V miałem tam 7/3 nie przegrywałem żadnych gier miałem już promo i? 3 porazki.

Kiedy to przed promo bywałem pierwszy lub drugim pickiem podczas promo jestem ostatnim i co zrobić?

Na supporcie nie wykieruje :D bo jak tylko zabiore killa to ból dupy KS!!!!! report

A nikt normalny nie puści last picka na mida. 

Też tak macie?

76561198342061369.png

Opublikowano

Support wlasnie carruje gry... w late gamie to jedna z najwazniejszych rol, zwlaszcza w walkach druzynowych, kradziezy/ubijaniu smoka czy barona czy szybkich pushow z ADC/AD lanerem, a enemy team moze zabic tego czlonka druzyny naszej, ktory ma pushowac (wtedy stunujemy go i kill, kontynuujemy push)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Co zrobisz, są dzieci dla których kille są najważniejsze, a jak już mają te 10 killi to nie carruja nic ^^

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

dlatego nienawidzę serrii bo sie tylko wkurwiam jak przegrywam, zwlaszcza przez debili :P

@NietypowyLogin suppy raczej maja wykonac swoja robote w early, czyt. wykreowac adc, pomoc mu zdobyc kille, w lejcie to adc i inna druzyny maja kreowac:-)

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Support wlasnie carruje gry... w late gamie to jedna z najwazniejszych rol, zwlaszcza w walkach druzynowych, kradziezy/ubijaniu smoka czy barona czy szybkich pushow z ADC/AD lanerem, a enemy team moze zabic tego czlonka druzyny naszej, ktory ma pushowac (wtedy stunujemy go i kill, kontynuujemy push)

Supp w tfach jest średnio potrzebny. Najpotrzebniejszy jest przed nim, musisz przygotować mape pod tfy stawiając wardy i czyszcząc wardy przeciwników, wizja wygrywa tfy nawet jak jesteście ostro w dupe. 

Ja jak mam takie sytuacje to gram double mida katariną, pozniej gramy 4v5 bo adc nafedował i na afka poszedł, to jeszcze lepiej bo praktycznie sam wygrywasz gre..

Opublikowano

No nie wiem... ja na supporcie doszedłem do diamentu, chyba że coś ze mną nie tak  o.O (może to dlatego, że mam skin do leony i thresha). Wypowiadają się tu sami specjaliści widzę, tak trzymać  :huh:

Specjalista
Opublikowano

beka supportem nie wycarujesz? Slaby w tf?

Leona slaba w tf? Ali? Thresh? Braum?

Janna potrafi wyccarowac gre ultem dobrze uzytym. Według mnie suppem jest najpewniej wycarowac grę, dając swojemu adc kille, a potem wspomoc team wizja i w tf.

co do poziomu gier rankingowych to wczoraj na 5 gier kilka afkow

1. adc supp afk

2. adc supp afk znowu ;-;

3. tylko supp

4. 0afkow

5. 0 afkow

Opublikowano

Co ty pierdzielisz że supportem nie wycarrujesz gry x.x
W goldzie tak jest i musimy się z tym pogodzić, nic na to nie poradzimy.. xD
I tak, też tak mamy. W lolu afki były, są, i będą
A co do last pick support, norma xD

304191415027212454880.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...