Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam technika na serwer Metin 2

Andi240

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Robię swój pierwszy serwer własny.

Jako, że mam masę spraw na głowię (nie tylko metin) poszukuję "murzynów". Wiem, że brzmi to brzydko ale nie o to w tym chodzi... 

Potrzebuję "techników" lub techników do bardzo prostych prac jak np: dodanie broni, dodanie zbroi, map itd... 

Potrzebuję też jednego głównego technika odpowiedzialnego za całą maszynę i sprawność serwera , ktoś kto się naprawdę dobrze zna (bo ja nie)

Wymagam:

- Dojrzałości ... przynajmniej emocjonalnej. 

- Stosowanie się do moich poleceń a nie teksty typu "tak będzie lepiej", "dobrze jest". 

- staranności i dokładności 

- dobrej organizacji pracy 

(nie chce słuchać "aaaa zapomniałem... zaraz Ci doślę... , zaraz poprawie..." itd... 

Opublikowano

Zargumentuje Ci czemu bym na pewno nie został technikiem u Ciebie.

1. "Murzynów" - jeśli już to czarnoskórych, strasznie nie lubie tego słowa, a za rasizm bym  pozabijał ;]

2. Robisz 1 raz serwer, nikt nie zrobi wszystkiego za Ciebie jak nie zapłacisz ^^

3. Nauczyć się wgrywania takich rzeczy jak itemy, icony nie jest trudne - 3 tematy dobrze przeczytane i możesz nawet o tym poradniki zacząć pisać :D

4. "Aaaaa zapomniałem" - za darmo technik nie będzie Ci za przeproszeniem "lizać dupy"

Rozumiem, że szukasz technika, ale spróbuj jakoś ich do tego przekonać, że mają pomóc właśnie Tobie. Rozpisz się, opisz serwer, opisz siebie, podaj wymagania, co umiesz, czego byś potrzebował.

Bo takie rzeczy do podstawa i bez tego lepiej nawet nie zaczynać robić serwera ^^

Pozdrawiam - No Hate ;]

ARIONE-MINI.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...